Weber Shandwick: Ανακηρύχθηκε Global Agency of the Year από το Holmes Report

Weber Shandwick: Ανακηρύχθηκε Global Agency of the Year από το Holmes Report

Σημαντική διάκριση για την εταιρεία επικοινωνίας Weber Shandwick που ανακηρύχθηκε για το 2015 Global Agency of the Year από το Holmes Report. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και η τέταρτη μέσα σε έξι χρόνια που η εταιρεία κατέκτησε την κορυφαία αυτή τιμητική διάκριση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για την ξεχωριστή βράβευση της Weber Shandwick, το Holmes Report επεσήμανε: «Είναι δύσκολο να βρεις μία αδυναμία με όλους τους τομείς, consumer marketing, corporate reputation, public affairs και healthcare να βρίσκονται ανάμεσα στους leaders της βιομηχανίας και με μία κουλτούρα ιδιοφυούς συνεργασίας ανάμεσα στα disciplines και τις διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές».
Οι τιμώμενοι επιλέγονται από τους editors της έκδοσης, οι οποίοι λαμβάνουν υπ' όψιν την απόδοση περισσότερων από 400 εταιρειών σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Γιορτάζουμε αυτήν την τιμή με τις ομάδες και τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο οι οποίοι μας εμπνέουν να πηγαίνουμε πέρα από το αναμενόμενο και να ξεπερνάμε μαζί νέα όρια» δήλωσε ο Andy Polansky, CEO της Weber Shandwick. «Είναι ταυτόχρονα μία συναρπαστική και προκλητική περίοδος να βρισκόμαστε στο χώρο των public relations και αποτελεί δέσμευση και των ανθρώπων μας και των πελατών μας να πρωτοπορούμε να με γενναίες ιδέες που μας βοηθούν να κερδίσουμε αναγνωρίσεις όπως αυτή, αλλά το σημαντικότερο να δημιουργούμε μαζί σημαντικές δουλειές που προκαλούν μεγάλο αντίκτυπο».

Το βραβείο Holmes Report Global Agency of the Year είναι μία από τις πρόσφατες τιμητικές διακρίσεις που κατέκτησε η Weber Shandwick μέσα στο 2015. Μεταξύ άλλων αναδείχθηκε Global Agency of the Year και U.S. Agency of the Year από τοPRWeek, καθώς και No. 1 most creative PR firm στον κόσμο από το Holmes Report's Global Creative Index. Επίσης, αναδείχθηκε Asia Pacific Network of the Year από το PRWeek, Communications Agency of the Year στη Βραζιλία στα Comunique-se Awards και  UK Business Superbrand για ένατη συνεχόμενη χρονιά. Η Weber Shandwick είναι η μοναδική PR εταιρεία που συμπεριλήφθη στην Advertising Age Agency A-List τόσο το 2014 όσο και το 2015.