Vision TV: Η νέα πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης από τη Wind

Vision TV: Η νέα πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης από τη Wind

Του Απόστολου Σκουμπούρη

Τη δυναμική είσοδό της στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης ανακοίνωσε σήμερα η Wind Hellas. Πρόκειται για τη Wind Vision, την πρώτη Android τηλεοπτική πλατφόρμα στην Ελλάδα και μόλις τη 10η σε όλη την Ευρώπη. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και συνεργασία με τον παγκόσμιο κολοσσό στο χώρο του διαδικτυακού θεάματος και ψηφιακών υπηρεσιών Netflix. 

Όπως τόνισε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Hellas, Νάσος Ζαρκαλής, η Wind Vision είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα στο χώρο του τηλεοπτικού θεάματος και όχι μόνο, καθώς συνδυάζει την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα. 

Δεν χρειάζεται δορυφορικό «πιάτο», καθώς η σύνδεση γίνεται μέσω του Internet και μιας εξαιρετικά μικρής συσκευής τύπου μόντεμ.

Όπως τόνισε ο κ. Ζαρκαλής το πακέτο της Wind Vision περιέχει 60 μεγάλα διεθνή κανάλια, όλων των απαιτήσεων, ενώ περιέχει φυσικά όλα τα εγχώρια ελεύθερα τηλεοπτικά κανάλια. Παράλληλα, στο αθλητικό κομμάτι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τη Nova Sport για το αθλητικό περιεχόμενο.



Σύμφωνα με τον κ. Ζαρκαλή, μοναδική προϋπόθεση για να αποκτήσει κάποιος την πλατφόρμα της Wind Vision είναι να είναι συνδρομητής σταθερής τηλεφωνίας στη Wind.

Αναφορικά με το μέγεθος της επένδυσης, ο κ. Ζαρκαλής αρκέστηκε να το τονίσει ότι «είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ», χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Ο ίδιος εξέφρασε την πίστη ότι η αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα θα μεγαλώσει σημαντικά τα επόμενα χρόνια, δηλαδή θα ξεπεράσει κατά πολύ το 1 εκατομμύριο συνδρομών που υπάρχει σήμερα.

Στόχος της Wind είναι κυρίως η επέκταση της πλατφόρμας στους 600 χιλιάδες συνδρομητές τηλεφωνίας που έχει σήμερα η εταιρεία στην Ελλάδα.

Η Wind Vision θα προσφέρεται σε δύο πακέτα. Πρόκειται για το Family, χωρίς το κομμάτι των αθλητικών, που θα κοστίζει 9,90 ευρώ το μήνα και το Ful Pack με όλα τα προγράμματα και τα αθλητικά με μηνιαία συνδρομή 24,90 ευρώ.