ΓΔ: 907,08 7,66 (0,85 %)

Τζίρος: 81,54 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2023η
Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

ΓΔ: 907,08 7,66 (0,85 %)

Τζίρος: 81,54 εκατ. €   RT

Switch by Avis: Το «σωστό» αυτοκίνητο, τη στιγμή που το χρειάζεσαι, όλο τον χρόνο & χωρίς άγχος!

Το «σωστό» αυτοκίνητο, τη στιγμή που το χρειάζεσαι, όλο τον χρόνο & χωρίς άγχος!

Mία νέα αντίληψη στην έννοια της χρήσης του αυτοκινήτου έρχεται να φέρει η νέα συνδρομητική υπηρεσία Switch by Avis, η οποία θα λέγαμε ότι είναι μία «υβριδική» παροχή. Όπως, λοιπόν, τα υβριδικά αυτοκίνητα συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα των παραδοσιακών οχημάτων με τα περιβολλοντικά και οικονομικά οφέλη της επερχόμενης ηλεκτροκίνησης, έτσι και το Switch by Avis, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής αγοράς και κατοχής ενός ΙΧ με την απαλλαγή από το άγχος για έξοδα συντήρησης, βλάβες και άλλες ζημιές που αναπόφευκτα θα απασχολήσουν ή ακόμα και θα ταλαιπωρήσουν τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου.

Ξεκαθαρίζοντας από την αρχή ότι το Switch by Avis δεν είναι ούτε ενοικίαση, ούτε leasing, αλλά ούτε και αγορά, πρέπει να πούμε ότι είναι η πλέον ευέλικτη επιλογή για τον σύγχρονο άνθρωπο που επιθυμεί τη μέγιστη ευελιξία στην επιλογή μεταφορικού μέσου χωρίς δεσμεύσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι η δωρεάν εγγραφή στην υπηρεσία, η οποία σου δίνει πρόσβαση σε αποκλειστικές τιμές, για να διαλέξεις το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει.

Από κει και πέρα είναι στο χέρι του χρήστη όχι μόνο η επιλογή του αυτοκινήτου που χρειάζεται, αλλά και το διάστημα που θα θελήσει να το χρησιμοποιήσει, ούτως ώστε να προσαρμόσει αντίστοιχα το ποσό που θα ξοδέψει.Μπορεί λοιπόν να έχει το αυτοκίνητο της αρεσκείας του, είτε για ένα μήνα, είτε για ένα χρόνο, για περισσότερο ή για λιγότερο, και να χρεωθεί το αντίστοιχο πόσο.

Υπάρχουν 5 κατηγορίες αυτοκινήτων που είναι διαθέσιμες από το Switch by Avis. Πλέον προσιτή η κατηγορία “City” με μικρά και ευέλικτα αυτοκίνητα πόλης (πχ. Fiat Panda) ενώ η “City Auto” προσφέρει αντίστοιχα «αυτόματα» μοντέλα (Toyota Aygo κλπ.). Η “Economy” προσφέρει πιο ευρύχωρα, αλλά οικονομικά αυτοκίνητα (Citroen C3 κ.ά.) ενώ η “Family” αντιστοιχεί σε οικογενειακές προτάσεις (όπως το Peugeot 308). Κορυφαία επιλογή η “Premium” με πλούσια σε τεχνολογία και εξοπλισμό μοντέλα (Audi A3, BMW 1, Mercedes A-Class).

Ο χρήστης-συνδρομητής της υπηρεσίας Switch by Avis μπορεί να κάνει κράτηση και να πληρώσει online αμέσως μετά την εγγραφή του και αφού επιλέξει την κατηγορία που τον εξυπηρετεί, να προσθέσει και όποια από τις έξτρα παροχές επιθυμεί. Κατά συνέπεια μπορεί να προσαρμόσει τον προϋπολογισμό των μετακινήσεών του ακριβώς στις ανάγκες του, ούτως ώστε να μην τον απασχολήσει τίποτα άλλο εκτός από τις επισκέψεις στο βενζινάδικο.

Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης του Switch by Avis γνωρίζει ότι έχει πρόσβαση σε μια σειρά από σημαντικά προνόμια:

  • Γρήγορη Εγγραφή (Για την περίοδο του λανσαρίσματος είναι δωρεάν)
  • Μικτή Ασφάλεια
  • Service Αυτοκινήτου
  • Οδική Βοήθεια
  • Δυνατότητα αναβάθμισης κατηγορίας
  • Δυνατότητα αλλαγής μοντέλου οχήματος
  • Δυνατότητα παράδοσης στο χώρο του συνδρομητή
  • Δωρεάν επιπλέον οδηγός

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το Switch by Avis μας φέρνει πιο κοντά στο μέλλον, μας εισάγει στην αυριανή κινητικότητα που θέλει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο χρήστη και τις ανάγκες του και αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο ως εργαλείο για την εξυπηρέτησή του. Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις, καθώς ήδη παρατηρούμε μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, να αναγγέλλουν, η μία μετά την άλλη, τη μετεξέλιξή τους από παραδοσιακούς κατασκευαστές σε παρόχους κινητικότητας.