Το πανευρωπαϊκό έργο Cordis στην Intrasoft International

Το πανευρωπαϊκό έργο Cordis στην Intrasoft International

Στην Intrasoft International ανατέθηκε εκ νέου το έργο Cordis από την Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα από τη συμμετοχή της σε τρία lots στις κοινοπραξίες που επικράτησαν.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Cordis, Κοινοτική Υπηρεσία Πληροφόρησης για την Έρευνα και την Ανάπτυξη, αποτελεί βασικό κόμβο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και καίριας σημασίας πύλη για τη διάδοση πληροφοριών που σχετίζονται με όλα τα ερευνητικά έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ και τα αποτελέσματά τους, υπό την ευρεία έννοια. Για την επόμενη πενταετία, η Intrasoft και οι εταίροι της θα είναι άμεσα υπεύθυνοι για την επεξεργασία & τη διαχείριση δεδομένων, τις υπηρεσίες σύνταξης κειμένων, το hosting, τη συντήρηση και την ανάπτυξη εφαρμογών.

Μια από τις πλέον δημοφιλείς διαδικτυακές πύλες σε όλο το εύρος της ερευνητικής κοινότητας, η Cordis έχει συμβάλει στην ανάδειξη του ευρωπαϊκού χώρου έρευνας και στην δημιουργία κοινής ταυτότητας μεταξύ των ευρωπαίων ερευνητών. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην αγορά της πληροφορικής και επικοινωνίας στα Ευρωπαϊκά όργανα, η Intrasoft International συνεργάζεται σχεδόν από την ίδρυσή της με την Υπηρεσία Εκδόσεων, η οποία επίσης εδρεύει στο Λουξεμβούργο, με σκοπό τη δημιουργία και διαχείριση των υπηρεσιών Cordis. 

Ο κος Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft  International, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τη σταθερή συνεργασία μας με την Υπηρεσία Εκδόσεων μέσω πολυάριθμων συμβάσεων. Η Cordis έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία για την Intrasoft International, καθώς αποτέλεσε ένα από τα πρώτα έργα που ανατέθηκαν στην Εταιρεία μας. Προσβλέπουμε στην συνέχιση και εξέλιξη αυτής της καθοριστικής σημασίας υπηρεσίας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και πέρα από αυτή».