Το IMSplus της Profile επέλεξε η Rasmala

Το IMSplus της Profile επέλεξε η Rasmala

Το IMSplus της Profile Software, επέλεξε η Rasmala, όμιλος επενδύσεων του Λονδίνου ως στρατηγικό προϊόν για τη διαχείριση των επενδύσεων του. Με την υλοποίηση του IMSplus, η Rasmala θα επιτύχει βελτίωση των λειτουργιών, ευελιξία και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, σε όλο το φάσμα των επενδυτικών εργασιών της.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η Profile συνεχίζει να επενδύει στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Στο πλαίσιο αυτό, η τοπική θυγατρική εταιρεία διευρύνει επιπλέον το προσωπικό δυναμικό της και μεταφέρεται σε νέα μεγαλύτερα γραφεία, προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών και να ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις της αγοράς.

Με γραφεία σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο και Ομάν, η Rasmala διαθέτει μια ομάδα διοίκησης που συνδυάζει διεθνή εμπειρία και πολυετή γνώση της τοπικής αγοράς προσφέροντας υπηρεσίες που καλύπτουν πλήθος χρηματοοικονομικών λύσεων για συνταξιοδοτικά ταμεία, family groups, ιδιωτικές εταιρείες και κυβερνητικούς οργανισμούς. Η Rasmala είναι εισηγμένη εταιρεία στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, έχει εξουσιοδοτηθεί και υπόκειται στις ρυθμίσεις της τοπικής εποπτικής αρχής του Financial Conduct Authority. Η Rasmala διαθέτει θυγατρικές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν και την Αίγυπτο.

Κατόπιν διεθνούς αξιολόγησης των κορυφαίων προμηθευτών λογισμικού Asset και Fund Management, η Rasmala επέλεξε τη λύση IMSplus ώστε να επιτύχει αναβάθμιση των υπηρεσιών διαχείρισης asset management στα πλαίσια της γενικότερης ανανέωσης στον όμιλο, με σκοπό την παροχή μεγαλύτερου εύρους επιλογών και προϊόντων για τους πελάτες της και την βελτίωση της εξυπηρέτησης τους. Η υλοποίηση του IMSplus προσφέρει ευελιξία και αρθρωτή προσέγγιση για την παροχή ανταγωνιστικών υπηρεσιών με διαφάνεια καθώς και τη δυνατότητα για ταχύτερη δημιουργία και παρουσίαση νέων επενδυτικών προϊόντων στην αγορά.

Ο κ. Eric Swats, Head of Asset Management στην Rasmala σχολιάζει: «Η αναβάθμιση του Asset Management συστήματος θα ενδυναμώσει την αποτελεσματική διαχείριση των Asset και Fund management εργασιών συμπεριλαμβάνοντας εργαλεία για διαχείριση δρομολόγησης εντολών, KYC και κανονιστικής συμμόρφωσης, ενώ θα επιτρέψει καλύτερη διαχείριση για τη μείωση των κινδύνων αγοράς και επεξεργασίας δεδομένων. Κατ'' επέκταση θα επιτύχουμε βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών μας».

Ο όμιλος Rasmala αποτελεί ακόμη μια εταιρεία του χρηματοοικονομικού τομέα στις περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης που επέλεξε τις λύσεις της Profile Software για να επιτύχει ολοκληρωμένη κάλυψη των υφιστάμενων και μελλοντικών απαιτήσεων της αγοράς και  βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, μέσω ενός δοκιμασμένου και ευέλικτου συστήματος διαχείρισης επενδύσεων, που αξιοποιεί μοντέρνες τεχνολογίες.