Θ. Μεγαλοοικονόμου: Τσίπρας και ξερό φωμί - Θα μου κανονίζει η Καββαδία σε ποια κανάλια θα πηγαίνω;

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Τσίπρας και ξερό φωμί - Θα μου κανονίζει η Καββαδία σε ποια κανάλια θα πηγαίνω;

Για την «αγάπη πραγματική, πλατωνική» που τρέφει προς τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε η Θεοδώρα Μεγαλοικονόμου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην κόντρα της με την Αννέτα Καββαδία λέγοντας χαρακτηριστικά: «θα μου κανονίζει η κ. Καββαδία που θα πηγαίνω;»

Μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΙ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε θα άφηνε το κόμμα σε περίπτωση που δεν της γίνει πρόταση να μπει στα ψηφοδέλτια- για να πάει σε άλλο κόμμα, όπως η Νέα Δημοκρατία. 

«Εξαρτάται. Εξαρτάται από την αγάπη που έχω στον Αλέξη. Αγάπη πραγματική, πλατωνική, σαν τον γιο μου, μην παρεξηγηθούμε κιόλας», σημείωσε και υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «είναι το άτομο που με εκφράζει. Δεν θα πάω. Τσίπρας και ξερό ψωμί». 

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοίζου για την ευρωβουλή τόνισε ότι δεν την εκπροσωπεί ενώ για την κόντρα που είχε με την Αννέτα Καββαδία, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την επέπληξε για τις τεηλεοπτικές εμφανίσεις η Θ. Μεγαλοοικονόμου είπε: «Εγώ ανήκω στον κεντρώο χώρο, είμαι συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ και είμαι αυτεξούσια. Είπα ότι εάν νομίζουν ότι κάνω κακό στο κόμμα, δεν έχουν παρά να μου πουν να παραδώσω την έδρα μου. Η κυρία Καββαδία δεν ξέρω πώς το είδε. Ετσι της ήρθε, έτσι είπε. Θα μου κανονίζει η κ. Καββαδία που θα πηγαίνω;»