Τέσσερα κορυφαία βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Τέσσερα κορυφαία βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Τέσσερα κορυφαία βραβεία έλαβε η ΑΒ Βασιλόπουλος και με ανακοίνωσή της σημειώνει πως «οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους 2,5 εκατομμύρια πελάτες μας και τους περισσότερους από 14.000 εργαζομένους μας, που καθημερινά λειτουργούν με φροντίδα για τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, το Περιβάλλον και τη διαρκή εκπαίδευση και κατάρτιση των ανθρώπων και συνεργατών μας. Αναγνωρίζουμε ότι κάθε βραβείο που κερδίζουμε ως εταιρεία γύρω από τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Εταιρική Υπευθυνότητα, είναι και δική τους επιβράβευση, όπως τα τέσσερα κορυφαία βραβεία που μας απονεμήθηκαν πρόσφατα». 

2 βραβεία στην κατηγορία της Βιώσιμης Ανάπτυξης στα Hellenic Responsible Business Awards 2020

• Gold βραβείο στην ενότητα zero waste για το Πρόγραμμα «Τρόφιμα Αγάπης» | Σε συνεργασία με δυο πολύτιμους αρωγούς, τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε» και την Τράπεζα Τροφίμων - Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας και της Σπατάλης, προσφέρουμε δωρεάν τρόφιμα, που βρίσκονται κοντά στην ημερομηνία λήξης τους, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Από το 2013 που ξεκίνησε το Πρόγραμμα έχουν διατεθεί πάνω από 3 εκατομμύρια γεύματα, αξίας πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, στηρίζοντας κάθε χρόνο περισσότερους από 123.000 συνανθρώπους μας από 250 φορείς. Σήμερα, αποτελεί το μοναδικό Πρόγραμμα προσφοράς τροφίμων στη χώρα μας στο οποίο διατίθενται φρέσκα είδη, καθώς και προϊόντα συντήρησης και κατάψυξης, ενώ δίνονται και έτοιμα γεύματα.

• Silver βραβείο στην ενότητα Ανακύκλωση, για το Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης | Σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ, διαχρονικό σύμμαχό μας σε θέματα Ανακύκλωσης, δημιουργήσαμε στις αρχές του 2018 ένα πρωτοποριακό για την Ελλάδα και την Ευρώπη διώροφο λεωφορείο, που διασχίζει όλη τη χώρα. Στο Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης θα βρείτε τα πιο σύγχρονα διαδραστικά μέσα, που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε ποια είναι τα ανακυκλώσιμα υλικά, να μάθετε έξυπνους τρόπους να ανακυκλώνετε στην καθημερινότητά σας και να αντιληφθείτε τη σημασία της ανακύκλωσης για έναν πιο πράσινο πλανήτη. Από τον Μάρτιο του 2018 έως και σήμερα πάνω από 25.000 παιδιά και ενήλικες έχουν παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο συνεχίζεται για τρίτη χρονιά. 

Νικήτρια στην κατηγορία «Εταιρική Υπευθυνότητα & Βιώσιμη Ανάπτυξη» στα Growth Awards 2020

Όπως αναφέρεται, «η εταιρεία μας αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Εταιρική Υπευθυνότητα και Βιώσιμη Ανάπτυξη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας που διοργάνωσαν για τέταρτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton. Τα Growth Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις ελληνικές επιχειρήσεις που ξεχώρισαν, συνδυάζοντας τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μια επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία και συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε με ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών, καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων». 

Βραβείο “EFFECTIVE EDUCATIONAL PROCEDURES” στα Franchise 2020

Και σημειώνει: «Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, επενδύουμε με προσήλωση στο δίκτυό μας με στόχο να προσφέρουμε το καλύτερο σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας. Στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και τονώνουμε, άμεσα και έμμεσα, την απασχόληση σε τοπικές κοινωνίες, μέσα από τα καινοτόμα μοντέλα Franchise που φέρουν την υπογραφή της ΑΒ Βασιλόπουλος. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση για το δίκτυο franchise της ΑΒ που ξεχωρίζει για την κορυφαία εκπαίδευση, τις υποδομές, τη στελέχωση και την οργάνωση διαδικασιών, καθώς και τα μέσα και τα εργαλεία εκπαίδευσης και ανάπτυξης».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, δηλώνει με αφορμή τις διακρίσεις της ΑΒ σε 4 κορυφαίους θεσμούς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις διακρίσεις μας στα κορυφαία επιχειρηματικά βραβεία. Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, λειτουργούμε πάντοτε με φροντίδα για τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, τους προμηθευτές μας και, φυσικά, τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Και θέλουμε μέσα από τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας να κάνουμε τη θετική διαφορά για τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον. Για το σήμερα, αλλά και το αύριο, το οποίο αποτελεί ευθύνη όλων μας. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, όλοι εμείς στην ΑΒ!».