ΓΔ: 925,83 1,53 (0,17 %)

Τζίρος: 68,57 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2052η
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

ΓΔ: 925,83 1,53 (0,17 %)

Τζίρος: 68,57 εκατ. €   RT

ΤΕΜΜΑ: 60 χρόνια επιτυχίας εγγυώνται το μέλλον

ΤΕΜΜΑ: 60 χρόνια επιτυχίας εγγυώνται το μέλλον

«Ο κόσμος μας είναι πλέον εντελώς διαφορετικός κυρίως χάρη στην τεχνολογία, που μεταμόρφωσε κυριολεκτικά τον τρόπο που επικοινωνούμε, δουλεύουμε ή συνεργαζόμαστε. Αν κάτι όμως μένει σταθερό στον χρόνο, αυτό είναι οι ουσιαστικές και μακροχρόνιες σχέσεις και οι συνεργασίες που βασίζονται σε γερά θεμέλια, όπως η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η αμεσότητα».

Με αυτή τη διαπίστωση η ΤΕΜΜΑ Precision Engineering and Manufacturing, η καταξιωμένη στην Ελλάδα και διεθνώς εταιρία κατασκευής μηχανολογικών εξαρτημάτων ακριβείας, περιγράφει τη φιλοσοφία της, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων αδιάλειπτης παρουσίας της στην ελληνική αγορά.

Η πορεία αυτή άρχισε το 1961, όταν η ιδιοκτήτρια οικογένεια, με τριακονταετή ήδη επιχειρηματική παρουσία στην Αίγυπτο, έφτασε στην Ελλάδα και εγκαινίασε μια μακρά περίοδο επενδύσεων, έρευνας και σκληρής δουλειάς, η οποία έχει οδηγήσει σήμερα την ΤΕΜΜΑ να αποτελεί μια κορυφαία δύναμη στην ελληνική αγορά και να έχει καταξιωθεί και διεθνώς στην κατασκευή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για την αμυντική και την αεροδιαστημική βιομηχανία.

Ο υπερσύγχρονος και πρωτοποριακός μηχανολογικός εξοπλισμός της, η υψηλή τεχνογνωσία της και το πιστοποιημένο από την TŮV NORD σύστημα διαχείρισης ποιότητας διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα της, που απευθύνονται στη βαριά βιομηχανία (κυρίως  αλουμινίου), στην αμυντική και αεροπορική βιομηχανία, στην παραγωγή και αποθήκευση πράσινης ενέργειας, παράγονται με απόλυτη συμμόρφωση προς τις διεθνείς προδιαγραφές και πρότυπα.

Εξίσου ισχυρό όπλο της είναι σταθερά το ανθρώπινο δυναμικό της – μηχανικοί, σχεδιαστές, προγραμματιστές και χειριστές εργαλειομηχανών –, με υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία, το οποίο διασφαλίζει την πλήρη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και των συνεχών επενδύσεων στην έρευνα, ώστε η ικανότητα ανταπόκρισης της ΤΕΜΜΑ στους στόχους των πελατών της να κινείται σταθερά στο υψηλότατο επίπεδο. 

Με αυτά τα δεδομένα δεν εκπλήσσει η εντυπωσιακή σύνθεση του πελατολογίου της:

● Στην Ελλάδα αποτελείται από την Intracom Defense, τη ΜΕΤΚΑ και το Αλουμίνιον της Ελλάδος του Ομίλου Μυτιληναίου, την Elval και τα Σωληνουργεία Κορίνθου του Ομίλου Στασινόπουλου, την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, τη Sovel, θυγατρική της Σιδενόρ, τη ΜΕΒΑΚΟ και τη Sunlight.

● Στο διεθνές πεδίο περιλαμβάνει τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA), τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Έρευνας (CERN), τον γαλλικό όμιλο Thales, την αμερικανική Raytheon, την ιταλική Elital Elettronica Italiana, τον ισπανικό κολοσσό της ενέργειας Iberdrola και εμμέσως τις Boeing, Dassault, Airbus & KMW.

Η απολύτως επιτυχημένη επιχειρηματική παρουσία της επί έξι δεκαετίες και η συμβολή της στην ανάπτυξη της Ελλάδας προϊδεάζουν για το μέλλον της ΤΕΜΜΑ, η οποία υπόσχεται πως «θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ελληνική βιομηχανία με την ίδια ποιότητα, αξιοπιστία, αλλά και μεράκι. Και θα συμβάλουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο αταλάντευτο όραμά μας για τη μεγαλύτερη δυνατή ανάπτυξη της βιομηχανίας στη χώρα μας».

Τα εξήντα χρόνια επιτυχίας που προηγήθηκαν εγγυώνται ότι και αυτή η υπόσχεση θα τηρηθεί...