Τέλος οι προγραμματισμένες πτήσεις της EasyJet

Τέλος οι προγραμματισμένες πτήσεις της EasyJet

Την καθήλωση όλων των αεροσκαφών της από σήμερα 30 Μαρτίου ανακοίνωσε η EasyJet, επικαλούμενη τους περιορισμούς στις μετακινήσεις που έχουν επιβληθεί από πολλές κυβερνήσεις.

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως «ως αποτέλεσμα των άνευ προηγούμενου ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί από κυβερνήσεις ως αντίδραση στην πανδημία του κορονοϊού και της εφαρμογής εθνικών απαγορεύσεων κυκλοφορίας σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η EasyJet έχει από σήμερα καθηλώσει πλήρως ολόκληρο τον αεροπορικό της στόλο».

Η EasyJet σημείωσε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με κυβερνήσεις για πρόσθετες πτήσεις επαναπατρισμού και πως «σε αυτό το στάδιο δεν είναι βέβαιο ποτέ θα ξαναρχίσουν οι εμπορικές πτήσεις».

Σε ενημέρωσή της προς το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, η αεροπορική εταιρεία ανέφερε πως χθες πραγματοποίησε την τελευταία της προγραμματισμένη πτήση, ενώ από σήμερα έχει pθέσει το προσωπικό πτήσεων σε δίμηνη άδεια.

Όπως ανέφερε, τις τελευταίες ημέρες η ΕasyJet συνέβαλε στον επαναπατρισμό πάνω από 450.000 επιβατών,εκτελώντας περισσότερες από 650 πτήσεις διάσωσης..