Συνεργασία του ReGeneration Academy με την Τράπεζα Πειραιώς

Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2018, 12:21
-A +A
Συνεργασία του ReGeneration Academy με την Τράπεζα Πειραιώς

Το ReGeneration Academy, ο πυλώνας εξειδικευμένης εκπαίδευσης του ReGeneration, αποτελεί το στρατηγικό συνεργάτη του νέου προγράμματος «Project Future» της Τράπεζας Πειραιώς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του ReGeneration,  η πρώτη Τράπεζα της Ελλάδας, τίμησε με την εμπιστοσύνη της το ReGeneration για το σχεδιασμό του «Project Future», γεγονός που καθιστά τη συνεργασία ένα σημαντικό σταθμό για το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης.

Το νέο πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας, που παρουσιάστηκε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, επιδιώκει να συνδέσει την εξειδικευμένη εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους να εκπαιδευτούν σε περιζήτητους και δυναμικούς τομείς και να απασχοληθούν σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας.

To ReGeneration Academy, συναντά έτσι, το φρέσκο όραμα της Τράπεζας Πειραιώς για τη νέα γενιά, αξιοποιώντας το διευρυμένο δίκτυο πελατών και συνεργατών της, και από κοινού επιδιώκουν να αλλάξουν τα δεδομένα στην αγορά εργασίας των νέων πτυχιούχων.

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος, Business Development Director, δήλωσε εκ μέρους της ομάδας του ReGeneration: «Το να συνεργάζεσαι με την πρώτη Τράπεζα στην Ελλάδα αποτελεί ούτως ή άλλως μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά. Το να μοιράζεσαι όμως το ίδιο όραμα, το ίδιο πάθος και εν τέλει να ενώνεις τις δυνάμεις σου μαζί της, με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους της χώρας σου, αποτελεί ένα λόγο να χαμογελάς και να συνεχίζεις να προσφέρεις το κοινωνικό σου αποτύπωμα ακόμα πιο έντονα, με μεγαλύτερη πίστη και περισσότερο πάθος».

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα