Συνεργασία Wind και Viva Wallet

Συνεργασία Wind και Viva Wallet

Μια νέα συνεργασία που εισάγει στο ευρύ δίκτυο καταστημάτων της Wind τις υπηρεσίες πληρωμών της Viva Wallet εγκαινιάζουν οι δύο εταιρείες. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Wind και της Viva Wallet, τα καταστήματα Wind αυξάνουν το portfolio προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν στους επισκέπτες τους παρέχοντας πρόσβαση στις ολοκληρωμένες λύσεις που έχει αναπτύξει η Viva Wallet.

Πιο συγκεκριμένα, τα καταστήματα Wind εκτός από ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και προϊόντα τεχνολογίας, θα προσφέρουν πλέον τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους να εξοφλούν με μετρητά:

- Λογαριασμούς περισσότερων από 300 επιχειρήσεων και οργανισμών, σε κλάδους όπως: Ενέργεια, Δημόσιο, Ασφάλειες κ.α.

- Υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από το Viva.gr, όπως εισιτήρια θεαμάτων (θέατρα, κινηματογράφοι, συναυλίες, συνέδρια, εκθέσεις κλπ.), αθλητικών αγώνων (Basket League και Super League), ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια. Ακόμα και αν δεν έχει προηγηθεί ηλεκτρονική κράτηση μέσω της πλατφόρμας, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν, να εκδίδουν και να εξοφλούν εισιτήρια σε οποιοδήποτε κατάστημα Wind με μετρητά ή με κάρτα.

- Υπηρεσίες και προϊόντα χιλιάδων εμπορικών επιχειρήσεων που συνεργάζονται με τη Viva Wallet.

Παράλληλα, στα καταστήματα Wind θα εκδίδονται και θα εξοφλούνται άμεσα e-Money Vouchers με κωδικούς φόρτισης της Viva Wallet.

Ο κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης, Retail Sales, Marketing & Development Director της Wind Ελλάς ανέφερε: «Επενδύουμε σε συνεργασίες με κύρος και με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την Viva Wallet στα καταστήματα Wind. Η τεχνολογία της Viva Wallet έρχεται να εμπλουτίσει την εμπειρία αγορών από το δίκτυό μας. Επίσης να διευκολύνει τους επισκέπτες μας με τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών ticketing και πληρωμών όπως ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Ήρων, και 300 ακόμα άλλων λογαριασμών. Με νέες υπηρεσίες και λύσεις φέρνουμε τα καταστήματά μας ένα επιπλέον βήμα πιο κοντά σε όλους τους επισκέπτες του δικτύου μας και παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευσή μας για εξαιρετική και αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης».

Με αφορμή την έναρξη της νέας συνεργασίας, ο κ. Πάνος Τσάκος, Chief Marketing Officer της Viva Wallet δήλωσε: «Ξεκινάμε μια σημαντική συνεργασία με έναν εξαιρετικό συνεργάτη, που φέρνει τις καινοτόμες υπηρεσίες της Viva Wallet πιο κοντά στον καταναλωτή σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το σύγχρονο και ευρύ δίκτυο καταστημάτων της Wind . Η Viva Wallet επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο φυσικών σημείων, και αξιοποιώντας την τεχνολογική της καινοτομία, παρέχει μια ευρεία γκάμα πληρωμών τόσο στους καταναλωτές όσο και στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους».