Συνεχίζουν τις επενδύσεις τους τα καταστήματα Public

Συνεχίζουν τις επενδύσεις τους τα καταστήματα Public

Στην ελληνική αγορά συνεχίζουν να επενδύουν τα Public, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, διευρύνοντας το δίκτυό τους. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στις 2 Απριλίου, η αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, αναμένεται να λειτουργήσει το νέο της κατάστημα στο νησί της Μυτιλήνης.

Το νέο κατάστημα των Public στη Μυτιλήνη έχει συνολική έκταση 400 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης, στη διεύθυνση Χίου και Αρχιπελάγους επί της πλατείας Σαπφούς. Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 0,5 εκατ. ευρώ με 16 νέες θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, ο στρατηγικός σχεδιασμός για το 2016 περιλαμβάνει τη δημιουργία δύο ακόμη νέων καταστημάτων, στην περιφέρεια και στην Αττική.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας καταστημάτων Public, Χρήστος Καλογεράκης, σημείωσε: «Επενδύουμε συστηματικά στην ανάπτυξη των Public με στόχο να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά και να έρθουμε πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι το νέο μας κατάστημα, όπου θα απασχοληθούν 16 εργαζόμενοι, εκ των οποίων οι 14 είναι από τη Μυτιλήνη, θα τονώσει την τοπική κοινωνία που δοκιμάζεται ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες».

Θυμίζουμε ότι το δίκτυο Public ξεκίνησε το 2005 με 1 κατάστημα και 51 εργαζόμενους στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. 10 χρόνια μετά, τα Public συγκαταλέγονται στους μεγαλύτερους retailers της χώρας με περισσότερους από 1.650 εργαζόμενους στο δυναμικό τους.