Συμφωνία της Τρ. Πειραιώς για Συμβολαιακή Κτηνοτροφία με την εταιρεία Δίκος ΣΤ. Ιωάννης & ΣΙΑ ΟΒΕ

Συμφωνία της Τρ. Πειραιώς για Συμβολαιακή Κτηνοτροφία με την εταιρεία Δίκος ΣΤ. Ιωάννης & ΣΙΑ ΟΒΕ

Σε μία νέα συμφωνία Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας με την εταιρεία ΔΙΚΟΣ ΣΤ. ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Β.Ε, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος και τυροκομικών προϊόντων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Δίκος Ι. & Σία Ο.Β.Ε με έδρα τη Σιάτιστα Κοζάνης, ιδρύθηκε το έτος 2008 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή τυροκομικών προϊόντων. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μονάδες στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, με μεγάλη παραγωγική δυναμικότητα και υψηλή ποιότητα προϊόντων (φέτα, μυζήθρα, γιαούρτι κ.λπ.), που έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των πωλήσεων της εταιρείας.

Από το Μάρτιο του 2016 η επιχείρηση λειτουργεί δικό της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη μέσω του οποίου προωθούνται τα προϊόντα της, ενώ από από τον Ιούνιο του 2015 ξεκίνησε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γρεβενών. Επόμενος στόχος της εταιρείας στο πλαίσιο υλοποίησης πλάνου περαιτέρω ανάπτυξής της, είναι η εξαγωγική της δραστηριότητα και η διάθεση των προϊόντων της και σε αγορές της Ευρώπης.

Φωτογραφία SOOC