Υπεγράφη η συμφωνία Σαράντη - COTY για τη διανομή προϊόντων περιποίησης μαλλιών

Υπεγράφη η συμφωνία Σαράντη - COTY για τη διανομή προϊόντων περιποίησης μαλλιών

Συμφωνία με την Coty, για τη διανομή των προϊόντων βαφής & styling μαλλιών Wella Koleston και Wellaflex στην ελληνική αγορά ευρείας διανομής, υπέγραψε ο όμιλος Σαράντη. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, χάρη σε αυτή τη συμφωνία, ο όμιλος Σαράντη θα συνεισφέρει σημαντικά στην ενίσχυση της παρουσίας της Coty στην ελληνική αγορά ευρείας διανομής, αξιοποιώντας αφενός την επικοινωνιακή προσέγγιση του Ομίλου που έχει επίκεντρο τον καταναλωτή και αφετέρου την άριστη in-store εκτέλεση στο δίκτυο της ευρείας διανομής.

«Αυτή η συμφωνία, πλήρως ευθυγραμμισμένη με την στρατηγική του Ομίλου, εμπλουτίζει περαιτέρω το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας παράλληλα περαιτέρω τον κύκλο εργασιών του και την κερδοφορία του στο κανάλι της ευρείας διανομής», σημειώνεται. 

Για την ανάληψη της αντιπροσωπείας ο όμιλος Σαράντη δεν χρειάστηκε να καταβάλει κάποια δαπάνη.

Η συμφωνία αφορά μόνο στα προϊόντα μαλλιών λιανικού εμπορίου ευρείας κατανάλωσης για την ελληνική αγορά και δεν αφορά το χαρτοφυλάκιο του Professional Beauty της Coty το οποίο διαχειρίζεται και θα συνεχίσει να διαχειρίζεται η ελληνική θυγατρική της Coty Professional Beauty, Wella Hellas.

H νομική οντότητα της Wella Hellas, εστιάζει κυρίως στην εξυπηρέτηση & υποστήριξη επαγγελματιών που προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών & άκρων, μέσω εμβληματικών brands όπως Wella Professionals, System Professional, Nioxin, Sebastian Professional , OPI, ghd. Έχει καθιερωθεί με επιτυχία στην Ελληνική αγορά εδώ και αρκετές δεκαετίες και συνεχίζει να δραστηριοποιείται με σταθερή ανάπτυξη, κυρίως στην ελληνική επαγγελματική αγορά.

Διαβάστε ακόμα:

- Την αντιπροσώπευση του Wella αναλαμβάνει ο όμιλος Σαράντη