Συμφωνία για τη διάσωση της Creta Farms

Συμφωνία για τη διάσωση της Creta Farms

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις για το σχέδιο εξυγίανσης της Creta Farms, καθώς η εταιρεία ήρθε σε συμφωνία με τους πιστωτές και τον στρατηγικό επενδυτή, την εταιρία Impala Investment.

Όπως ενημέρωσε η εταιρεία, το νέο δ.σ. θα υπογράψει την συμφωνία εξυγίανσης, η οποία μετά θα τεθεί στους μετόχους για έγκριση σε νέα έκτακτη γενική συνέλευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

- Η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒEΕ (η «Εταιρεία») γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της και τον υποψήφιο στρατηγικό επενδυτή, ήτοι την Εταιρεία με την επωνυμία «IMPALA HELLAS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «IMPALA HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», θυγατρική επιχείρηση της «BELLA BULGARIA S.A.» και επετεύχθη Συμφωνία Εξυγίανσης της Εταιρείας. Η Συμφωνία αυτή θα ολοκληρωθεί και θα υλοποιηθεί υπό την προϋπόθεση της σχετικής επικύρωσής της (σύμφωνα με τα άρθρα 106β και δ του Ν. 3588/2007 όπως ισχύει) από τις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές. Δεδομένων των ανωτέρω, η Εταιρεία θα προβεί άμεσα στην κατάθεση της αίτησης προς επικύρωση της ως άνω υπογραφείσας Συμφωνίας Εξυγίανσης ενώπιον του αρμοδίου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου. Η Εταιρεία θα συνεχίσει να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τις περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της και την υλοποίηση της Συμφωνίας Εξυγίανσης.