Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με έμφαση στη συνεργασία για τους εργαζόμενους της WIND

Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με έμφαση στη συνεργασία για τους εργαζόμενους της WIND

H Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής βρίσκει τη Wind με ανακαινισμένα γραφεία, μία σημαντική επένδυση που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες αλλάζοντας ριζικά το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πρόκειται για την ανακαίνιση τεσσάρων ορόφων στις εγκαταστάσεις της Wind Ελλάς στη Λεωφόρο Κηφισίας που ανέλαβε το αναγνωρισμένο αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάκη Γιαλελή. Οι χώροι που μέχρι πρότινος φιλοξενούσαν κλειστά γραφεία και χώρους συναντήσεων μετατράπηκαν σε open working space σύμφωνα με τις νέες τεχνολογικές επιταγές, τις τάσεις του interior design  αλλά και την κοινωνική ζωή των εργαζομένων καθώς η αναδιαμόρφωση του χώρου ενισχύει τις προσωπικές σχέσεις, την εσωτερική δικτύωση και την διατμηματική συνεργασία.

Γνωρίζοντας πως το εργασιακό περιβάλλον σχετίζεται με την ευζωία και την ικανοποίηση των εργαζομένων της,  η Wind τηρεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που εξασφαλίζουν ένα υγιεινό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους Ανθρώπους της, σε πλήρη εναρμόνιση με τις αρχές του συστήματος υγείας και ασφάλειας της εργασίας που εφαρμόζει, πιστοποιημένο κατά OHSAS 18001.

H ανακαίνιση του χώρου προσφέρει μεγαλύτερη πρόσβαση φυσικού φωτός και αερισμού και συμβάλει στην ορθότερη διαχείριση ενέργειας. Ακόμα, η αλλαγή δαπέδου μειώνει την κατακράτηση σκόνης ενώ ο εύκολος καθαρισμός του μειώνει την χρήση χημικών καθαριστικών.

Όπως αναφέρει ο Ανδρέας Μπιλάλης, Facilities Management Director της Wind Ελλάς: «Στόχος κάθε ανακαίνισης που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας είναι η αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος που θα διευκολύνει τη ζωή των συναδέλφων μας. Παράλληλα, εξίσου σπουδαίο, για μια εταιρία που λειτουργεί με τεχνολογίες αιχμής, είναι οι παρεμβάσεις να παραμένουν επίκαιρες μεν αλλά πάντα φιλικές προς το περιβάλλον και τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης».