Στο Money Show του Σαββάτου θα τα δείτε και θα τα ακούσετε όλα για τις αγορές

Στο Money Show του Σαββάτου θα τα δείτε και θα τα ακούσετε όλα για τις αγορές

Θέλετε να μάθετε γιατί είστε καταδικασμένοι να χάσετε τα λεφτά σας στις αγορές; Γιατί δεν έχετε ελπίδες ποντάροντας κάθε φορά εναντίον του καζίνο; Τέσσερις άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να μιλήσουν για όλα. Να προκαλέσουν σοκ! Ξενοδοχείο Καραβελ, αίθουσα «Μακεδονία» το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 12 η ώρα το μεσημέρι.

Φυσικά στο Money Show. Τέσσερις άνθρωποι των αγορών θα συζητήσουν μεταξύ τους. Ένα τρίωρο θεατρικό που θα γραφτεί και θα παιχτεί εκείνη την ώρα ενώπιον σας. Μια αναζήτηση σε έναν σκοτεινό κόσμο, όπως αυτός του Χρηματιστηρίου, που υπόσχεται μόνο πόνο και καταστροφές. Δεν θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και απαντήσεις. 

Σπύρος Αλεξόπουλος, έχει σπουδάσει Φυσική, είναι συνεργάτης της Fast Finance ΑΕΠΕΥ, εξειδικευμένος στα growth stories των κεφαλαιαγορών της Νέας Υόρκης 

Μιχάλης Μιχαηλίδης, έχει σπουδάσει νομικά, είναι συνεργάτης της Eurobank Χρηματιστηριακής, εξειδικευμένος στη διαγραμματική ανάλυση και τα αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών

Κωνσταντίνος Χαροκόπος, έχει σπουδάσει Μαθηματικά, θεωρία Συστημάτων και Χρηματοοικονομικά. Εξειδικευμένος στο σχεδιασμό σύνθετων επενδυτικών στρατηγικών.

Θανάσης Μαυρίδης. Απλώς, δημοσιογράφος. 

Ραντεβού στο Κάραβελ το ερχόμενο Σάββατο. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η αίθουσα χωράει μόνο 500 άτομα.