Στήριξη από 237 εθελοντές - εργαζόμενους της Παπαστράτος
Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στήριξη από 237 εθελοντές - εργαζόμενους της Παπαστράτος

Στη “Συμμαχία ευθύνης και αλληλεγγύης” της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος για την αντιμετώπιση της πανδημίας συμμετέχει η εταιρεία Παπαστράτος.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι 237 εθελοντές- εργαζόμενοι της εταιρείας αναλαμβάνουν από σήμερα με τα δικά τους οχήματα την μεταφορά φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από 112 Δήμους στα σπίτια των δημοτών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, από την πρώτη στιγμή αρωγός της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίση με σημαντικές δωρεές, μέσα από την πρωτοβουλία της «Μαζί #prostokalytero» συμμετέχει ενεργά με εθελοντές εργαζομένους της σε 39 περιοχές σε όλη την Ελλάδα προκειμένου οι Δήμοι να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η εταρεία Παπαστράτος έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή αρωγός της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίση κάνοντας σημαντικές δωρεές, μέσα από την πρωτοβουλία της "Μαζί #prostokalytero" και συμμετέχοντας ενεργά με εθελοντές- εργαζομένους της σε 39 περιοχές όλης της Ελλάδας, προκειμένου οι Δήμοι να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι”.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Παπαστράτος για την άμεση και ουσιαστική της ανταπόκριση.

«Στο κάλεσμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για εθελοντική ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», η Παπαστράτος ανταποκρίθηκε ταχύτατα, συμβάλλοντας ουσιαστικά και πρακτικά στο πρόγραμμα αυτό”, αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. Και εκφράζει την ελπίδα ότι και άλλοι ιδιωτικοί φορείς, θα συνδράμουν και εκείνοι με τη σειρά τους, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα χιλιάδων συμπολιτών, που χρειάζονται ακόμη περισσότερο βοήθεια αυτή τη δύσκολη περίοδο.

“Σε αυτή την πρωτόγνωρη εποχή, ως Παπαστράτος επιλέγουμε να βασιζόμαστε στις αξίες που χαρακτηρίζουν τη μεγάλη ιστορία μας στην επιχειρηματική ζωή της χώρας, τους ανθρώπους μας και την ευθύνη προς το κοινωνικό σύνολο”, αναφέρει από την πλευρά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης. Και επισημαίνει ότι η θέληση για βοήθεια ήταν έμφυτη, το εσωτερικό κάλεσμα έγινε αυθόρμητα και μέσα σε τρεις ημέρες βγήκαν μπροστά 237 άνθρωποι της Παπαστράτος, αναλαμβάνοντας εθελοντικά αυτή τη σημαντική δέσμευση.

Και αντί για την παραδοσιακή φωτογραφία χειραψίας, ο κ. Χαρπαντίδης και ο κ. Παπαστεργίου τήρησαν το #MenoumeSpiti κάνοντας τη συνεννόηση με τη βοήθεια της τεχνολογίας!