Νέος CFO στην Wind Hellas ο Χάρης Κυριακόπουλος

Νέος CFO στην Wind Hellas ο Χάρης Κυριακόπουλος

O Χάρης Κυριακόπουλος, μέχρι σήμερα στέλεχος της Advent International, αναλαμβάνει καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντής (Chief Financial Officer, CFO) στην Wind Hellas. H ανάληψη των καθηκόντων γίνεται από 2 Νοεμβρίου 2020, και το νέο στέλεχος θα αναφέρεται στον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλό της εταιρείας, Νάσο Ζαρκαλή.

«Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζουμε τον Χάρη στον ρόλο του νέου CFO της WIND», σχολίασε σχετικά ο κ. Ζαρκαλής. «Η ένταξή του στην ομάδα», πρόσθεσε, «μας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθούμε από τη διεθνή του εμπειρία στον χρηματοοικονομικό τομέα και την ανάπτυξη επιχειρήσεων. Οι ικανότητες και οι γνώσεις του θα είναι απαραίτητες για εμάς σε μια περίοδο που η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της στρατηγικής της».

Ο κ. Κυριακόπουλος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της διαχείρισης επενδύσεων και των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Έχοντας θέση αυξημένης ευθύνης στην Advent International (2008-2019), μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων στον κόσμο, υπήρξε υπεύθυνος για τις εξαγορές και ακολούθως την υλοποίηση στρατηγικών ραγδαίας ανάπτυξης σε μια σειρά από διεθνείς ομίλους στους κλάδους της υποστήριξης επιχειρήσεων (business services) και του λιανικού εμπορίου. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs (2006-2008) και First Manhattan Consulting Group (1999-2002).

Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο University of Pennsylvania και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA από το Wharton School.

Ο απερχόμενος CFO της Wind, Γιώργος Ράλλης, αναλαμβάνει από 1ης Οκτωβρίου CFO του ομίλου επιχειρήσεων Antenna.