8ος χρόνος, ημέρα 2476η
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Στην Hill International το Project Management Consulting για το Ελληνικό

Στην Hill International το Project Management Consulting για το Ελληνικό

Η Hill International γνωστοποίησε σήμερα ότι κέρδισε το συμβόλαιο από την Lamda Development για να προσφέρει υπηρεσίες Project Management Consulting (PMC) στο έργο του Ελληνικού.

«Το Ελληνικό είναι το "Έργο των Έργων" στην Ελλάδας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Hill και Διευθύνων Σύμβουλος Νότιας Ευρώπης, Μανώλης Σιγάλας, τονίζοντας ότι «ο προγραμματισμός και η υλοποίηση αυτού του κατασκευαστικού προγράμματος είναι το κλειδί για τη συνολική επιτυχία της ανάπλασης και, με απλά λόγια, αποστολή μας είναι να εργαστούμε σκληρά για να βοηθήσουμε την Lamda να πετύχει»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώθουμε τιμή που μας επέλεξαν ως PMC στο πρόγραμμα», τόνισε από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hill, Raouf Ghali.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, «η Hill έχει διαχειριστεί τεράστια master-plan σε όλο τον κόσμο και έχει μια ξεχωριστή επιχειρησιακή παρουσία στην Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δυνατότητες της ομάδας μας και οι βέλτιστες πρακτικές που θα φέρουμε θα μας επιτρέψουν να είμαστε πολύτιμοι συνεργάτες της Lamda για την υλοποίηση του προγράμματος υποδομών του Ελληνικού και πέραν αυτής».

Πρόκειται για μια ακόμη συνεργασία που επιβεβαιώνει ότι η Lamda Development προετοιμάζεται με ταχύτατους ρυθμούς για την έναρξη του έργου στο Ελληνικό.