Στην αρμοδιότητα της ΕΥΔΑΠ το δίκτυο ύδρευσης της Μαγούλας

Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου 2018, 15:27
-A +A
Στην αρμοδιότητα της ΕΥΔΑΠ το δίκτυο ύδρευσης της Μαγούλας

Στο υδροδοτικό σύστημα της ΕΥΔΑΠ εντάχθηκε από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 το δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι διαδικασίες ένταξης του δικτύου στην περιοχή αρμοδιότητας της ΕΥΔΑΠ ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή της σύμβασης και του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής ανάμεσα στο διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας, Ιωάννη Μπενίση και το δήμαρχο Ελευσίνας, Γεώργιο Τσουκαλά.

Η ένταξη του δικτύου στην ευθύνη της ΕΥΔΑΠ αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας, που αφορά σε επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες περιοχές, ανταποκρινόμενη στα σχετικά αιτήματα των Δήμων.

Πρόκειται για ένα δίκτυο 42 χλμ., που εξυπηρετεί περίπου 2.300 παροχές. Η ένταξή του στην ΕΥΔΑΠ σημαίνει για του πολίτες της Μαγούλας αδιάλειπτη παροχή ποιοτικά άριστου νερού, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, ταχύτητα στην αποκατάσταση βλαβών, δυνατότητα ένταξης σε ειδικά τιμολόγια (κοινωνικά, φιλανθρωπικά, πολυτέκνων, ηλικιωμένων, κλπ.), πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες, κλπ.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 26/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα