Smartec: Νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης για κινητά Samsung

Smartec: Νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης για κινητά Samsung

Μια νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με την ACS courier ανακοινώνει η Smartec, που αποτελεί το μεγαλύτερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο για Samsung smartphones, tablets και wearables.

Με τη νέα υπηρεσία, η Smartec παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να παραδίδουν και να παραλαμβάνουν, μέσω των 300 καταστημάτων της ACS σε όλη την Ελλάδα, χωρίς χρέωση, την προς επισκευή συσκευή τους.

 

H συνεργασία αυτή θα συμβάλλει στην πρόσβαση κατόχων συσκευών Samsung σε υπηρεσίες υψηλής εξυπηρέτησης και, εκτός από τα δωρεάν μεταφορικά και τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, περιλαμβάνει:

  • Διαρκή ενημέρωση για την πορεία της συσκευής και της επισκευής της.
  • Χρήση αποκλειστικά γνήσιων και καινούριων ανταλλακτικών Samsung.
  • Διαγνωστικό έλεγχο σε 71 σημεία κατά την παραλαβή και 41 σημεία κατά την παράδοση.
  • Πλήρη στεγανοποίηση της συσκευής, όπου απαιτείται.
  • Ταχύτητα επισκευής
  • Επισκευή από τεχνικούς με τη μεγαλύτερη εμπειρία και εκπαίδευση στην Ελλάδα.
  • Εγγύηση ποιότητας και ελέγχου επισκευής με την τεχνογνωσία και τον εργαστηριακό εξοπλισμό της Smartec.

Η Smartec ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1999, με βασικό προσανατολισμό την παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας στον τομέα after sales service κινητών τηλεφώνων. Καθοριστική υπήρξε η συνεργασία μας με τη Motorola, που κατείχε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ως εξουσιοδοτημένου high level επισκευαστικού κέντρου των συσκευών αυτών.

Σταδιακά, μεγάλοι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, όπως η SAMSUNG, η LG και η TOSHIBA  εμπιστεύτηκαν την εταιρεία για την εξειδίκευση των υπηρεσιών και τον πιστοποιημένο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, αναφέτοντάς της το after sales support των προϊόντων τους.

Ακολούθως, η Smartec, προκειμένου να διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να καλύψει αποτελεσματικά περισσότερες ανάγκες των χρηστών συσκευών κινητής τηλεφωνίας, προχώρησε στην ανάπτυξη ολοκληρωμένης πλατφόρμας λογισμικού με την εμπορική ονομασία ALV, παρέχοντας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε δίκτυα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας.

Το 2010, η Smartec, διαβλέποντας την τάση συγκέντρωσης στην Aγορά των κατασκευαστών κινητής τηλεφωνίας, εκτίμησε πως η συνεργασία μόνο με τη SAMSUNG συνέπιπτε με τους μακροχρόνιους στόχους της στον τομέα του after sales service.

Στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης του κλάδου επισκευής κινητών τηλεφώνων, η Smartec επεκτάθηκε και στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Από το 2015, η Smartec διεύρυνε τη δραστηριότητά της στον κλάδο των ψηφιακών πληρωμών, συνάπτοντας σημαντική εμπορική συμφωνία με την TRANSACTION SYSTEMS για τη διανομή τερματικών PAX, με κυριότερο πελάτη τον όμιλο εταιρειών VIVA.