Σκληρή απάντηση MIG προς πλευρά Αποστολόπουλου για το Υγεία

Σκληρή απάντηση MIG προς πλευρά Αποστολόπουλου για το Υγεία

Σε αρκετά σκληρή ανακοίνωση – απάντηση προς την πλευρά Γ. Αποστολόπουλου που ελέγχει το Ιατρικό Αθηνών προχώρησε την Τρίτη η MIG, με αφορμή το θόρυβο των τελευταίων ημερών.

Στην ουσία η MIG επιστρέφει το... μπαλάκι στην πλευρά Γ. Αποστολόπουλου, επισημαίνοντας πως αν πραγματικά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Υγεία, η διαδικασία είναι ανοικτή και μπορεί να κάνει υψηλότερη προσφορά σε μετρητά!

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 11 Ιουνίου η πλευρά Γ. Αποστολόπουλου σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ζήτησε την ακύρωση της έως τώρα διαδικασίας πώλησης του νοσοκομείου Υγεία και την επανέναρξη των διαδικασιών, ενώ εξήγγειλε και προσφυγή σε δικαιοσύνη και Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κατά των διοικήσεων του Υγεία, του Ομίλου MIG και της Τραπέζης Πειραιώς.

Σήμερα λοιπόν η MIG, με αφορμή το θόρυβο που έγινε τις τελευταίες ημέρες για την αγωγή της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» (μετόχου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. κατά 39,15 %), μεταξύ άλλων και κατά της MIG, η MIG δηλώνει:

«Έχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45 ευρώ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερη από τα 0,92 ευρώ που έχουν ήδη προσφερθεί, η «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων.

Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα», επισημαίνει επί λέξει η ανακοίνωση της MIG.