8ος χρόνος, ημέρα 2270η
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Σκλαβενίτης: Επενδύει σε e-market και ανακαινίσεις καταστημάτων

Σκλαβενίτης: Επενδύει σε e-market και ανακαινίσεις καταστημάτων

Το επενδυτικό του σχέδιο για το 2022 ξεδιπλώνει η Σκλαβενίτης. Σε αυτό εντάσσονται η επέκταση του e-market σε πόλεις της περιφέρειας και η ανακαίνιση 40 καταστημάτων. Στόχος είναι η βελτίωση της καταναλωτικής εμπειρίας, η ενσωμάτωση της τεχνολογίας και η εξοικονόμηση ενέργειας. Ήδη η εταιρεία προχώρησε στην ανακαίνιση του υπερμάρκετ που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών 93-97.

Το νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Αθηνών αποτελεί το μεγαλύτερο υπερμάρκετ Σκλαβενίτης στην Αθήνα, με επιφάνεια άνω των 8.000 τ.μ.,. Σε αυτό οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν μία ευρεία γκάμα ειδών και νέα τμήματα βιβλιοπωλείου, ένδυσης - υπόδησης, ειδών bazaar και ομορφιάς.

Επιπλέον, όπως και στα περισσότερα υπερμάρκετ Σκλαβενίτης, διαθέτει παιδότοπο και εστιατόριο, καθώς και μεγάλο χώρο στάθμευσης 750 θέσεων.

«Εντός του 2022 αναμένεται να ανακαινιστούν περισσότερα από 40 καταστήματα Σκλαβενίτης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ώστε οι πελάτες της αλυσίδας να έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές και να μια νέα εμπειρία αγορών που κάνει την καθημερινότητά τους καλύτερη» αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της εταιρείας.

Παράλληλα τους πρώτους μήνες του 2022 αναμένεται να ανακοινωθεί η επέκταση του e-market, σε νέες πόλεις της επαρχίας. Οι τιμές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα, ενώ οι παραδόσεις για αγορές άνω των 30 ευρώ είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Στη Θεσσαλονίκη ήδη λειτούργησε το e-hub 3.200 τ.μ. που βρίσκεται στην Πυλαία, που έχει ως στόχο την ομαλή εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει πάνω από 60 οχήματα και έχει ήδη προχωρήσει σε προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού.