SingularLogic: Νέος γενικός διευθυντής του IT Infrastructure Services & Support Division

SingularLogic: Νέος γενικός διευθυντής του IT Infrastructure Services & Support Division

Καθήκοντα γενικού διευθυντή του IT Infrastructure Services & Support Division της SingularLogic, ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Τάσος Αλέφαντος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Τάσος Αλέφαντος διαθέτει πολύχρονη εργασιακή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις, στους τομείς της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών σε εταιρείες όπως: τη LYSYS Group & ENCODE όπου ασκούσε καθήκοντα συμβούλου Διοίκησης, τη Globo Technologies όπου ασκούσε καθήκοντα CIO (Chief Information Officer), τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών όπου για περισσότερα από 10 χρόνια κατείχε τη θέση του IT & Telecommunications Operations & Data Center Services Manager.

Είναι κάτοχος ΜBA από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde ενώ οι σπουδές του περιλαμβάνουν πτυχίο Αεροναυπηγού Μηχανικού και δίπλωμα στην Επιστήμη των Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Hatfield. Επιπλέον, είναι Certified Information Systems Auditor (CISA), Certified ISO20000 Auditor και Certified in the Risk and Information Systems Control (CRISC). Υπήρξε επίσης από τα βασικά ιδρυτικά μέλη του itSMF (IT Service Management Forum) Ελλάδος του οποίου παραμένει Πρόεδρος αλλά και διεθνής εκπρόσωπος.

«Από τη νέα του θέση ο κ. Αλέφαντος καλείται να συμβάλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη των λειτουργιών ευθύνης του, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας στις αγορές που απευθύνεται», καταλήγει η ανακοίνωση.