Σε προσωρινή αναστολή του δρομολογίου από/προς Τεχεράνη προχωρά η Aegean

Σε προσωρινή αναστολή του δρομολογίου από/προς Τεχεράνη προχωρά η Aegean

Σε αναστολή του δρομολογίου προς και από Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι προχωρά η Aegean από τις 11 Οκτωβρίου 2018. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η εταιρεία αναγκάζεται να διακόψει προσωρινά το συγκεκριμένο δρομολόγιο λόγω τραπεζικών περιορισμών διακίνησης συναλλάγματος που επηρεάζουν την λειτουργία του.

Η Aegean ενημερώνει τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια από/προς Τεχεράνη ότι έχουν τη δυνατότητα να ακυρώσουν τα εισιτήρια με πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες μέρες η Air France ανακοίνωσε εξίσου ότι θα σταματήσει τις πτήσεις της προς την Τεχεράνη από την 18η Σεπτεμβρίου λόγω της χαμηλής εμπορικής αποδοτικότητας που συνδέεται με τις αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος του Ιράν, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο τη διοίκηση του ομίλου.

Επιπλέον, και ο βρετανικός αερομεταφορέας British Airways προχώρησε στην ίδια ενέργεια, σταματώντας τις πτήσεις της σε έναν μήνα προς το Ιράν για τους ίδιους λόγους.

Η αεροπορική εταιρεία εξηγεί σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ότι αποφάσισε να αναστείλει τα δρομολόγια μεταξύ Λονδίνου-Τεχεράνης, εξηγώντας ότι την παρούσα στιγμή δεν είναι «εμπορικά βιώσιμα».

Σύμφωνα με την British Airways, η τελευταία πτήση προς Τεχεράνη θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου και η τελευταία πτήση από την ιρανική πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου.