Σε 450 νέες προσλήψεις προχωρά ο όμιλος My Market

Σε 450 νέες προσλήψεις προχωρά ο όμιλος My Market

Σε 450 νέες προσλήψεις για τις ανάγκες των My market, του E-Shop και των Κέντρων Διανομής προχωρά ο όμιλος Παντελιάδη (My market, METRO Cash & Carry), ενώ παράλληλα θα προχωρήσει σε πρόσθετες αμοιβές, ως μπόνους κατά 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, σημειώνοντας πως οι 450 προσλήψεις θα γίνουν για να καλυφτούν οι αυξημένες ανάγκες των My market, του E-Shop και των Κέντρων Διανομής. Επίσης, για το χρονικό διάστημα μέσα στο μήνα Μάρτιο όπου οι εργαζόμενοι του ομίλου κλήθηκαν και εργάστηκαν με ξεχωριστό θάρρος υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες, η εταιρεία θα προχωρήσει σε πρόσθετες αμοιβές  κατά 2.500.000 εκατ. ευρώ.

Στρατηγική Συνεργασία My market – ΚΕΔΕ

Συνάμα, η εταιρεία, έχοντας «πλήρη συναίσθηση της πρωτόγνωρης κρίσης που προκαλεί η διάδοση του COVIC-19 και της δοκιμασίας που περνάμε όλοι μας αυτήν την περίοδο», αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλίες στήριξης των ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Παράλληλα, η εταιρεία ανταποκρίνεται σε αιτήματα μονάδων Υγείας, Οργανισμών και Ιδρυμάτων από όλη την Ελλάδα για Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Για το λόγο αυτό η My market και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος με πρόεδρο τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου (φωτό), ανακοίνωσαν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας προκειμένου να καλυφθεί το σύνολο των αναγκών των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε καραντίνα, μετά από σχετική απόφαση των Αρχών. Πρόκειται για ευπαθείς ομάδες ανθρώπων που κατοικούν στην επικράτεια σε συνεργασία πάντα με την ΚΕΔΕ.

Η ΚΕΔΕ κατέγραψε αναλυτικά τις ανάγκες των περιοχών που ήδη βρίσκονται σε καραντίνα. Στο πλαίσιο αυτό, τα My market προχωρούν σε 1η φάση στην αποστολή 60.000 τεμαχίων κάθε κατηγορίας. Πρόκειται για τις ποσότητες που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων, για 14 ημέρες, στις περιοχές σε καραντίνα των Δήμων Ξάνθης, Καστοριάς, Σκύδρας, Αλμωπίας, Άργους Ορεστικού, Μύκης, Βοΐου και Νεστορίου.

Είναι οι πρώτες περιοχές που υποστηρίζονται πλήρως από τα My market στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής. Τα My market, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, θα συνεχίσουν να καλύπτουν σε προμήθειες  το σύνολο των βασικών αναγκών των ευπαθών ομάδων σε κάθε γωνιά  της πατρίδας μας που αντιμετωπίζει αντίστοιχη δοκιμασία καραντίνας. Οι ανάγκες αυτές θα καταγράφονται από την ΚΕΔΕ.

Επίσης, η εταιρεία τις τελευταίες εβδομάδες έχει δεχθεί και ανταποκριθεί σε πάνω από 30 αιτήματα στήριξης σε Νοσοκομεία, Ιδρύματα, Κοινωνικά Παντοπωλεία, Δομές Φιλοξενίας σε ολόκληρη τη χώρα, προσφέροντας πάνω από 15.000 συσκευασίες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.