Ήρθαμε (Λάρισα), είδαμε, εγκαταστήσαμε!

Ήρθαμε (Λάρισα), είδαμε, εγκαταστήσαμε!

Όλο και περισσότεροι πολίτες απολαμβάνουν τα προνόμια των δικτύων νέας γενιάς, τις λεγόμενες οπτικές ίνες. Νέες εξωπραγματικές ταχύτητες 100& 200 Μpbs, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να συμμετέχουν στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό της χώρας, ενώ παράλληλα κάνουν εύκολα και γρήγορα ό,τι έκαναν μέχρι και σήμερα απλά σε πολύ λιγότερο χρόνο: video streaming στη καλύτερη ποιότητα, online gaming χωρίς «κολλήματα» και ανέβασμα φωτογραφιών και videos στα social media μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Mετά την Καλαμάτα, την πρώτη πόλη της Ελλάδας η οποία συνδέθηκε με το internet του αύριο, καθώς και επιλεγμένες περιοχές της Αττικής, έφτασε αυτή η στιγμή και για την πόλη της Λάρισας.

Συνεχίζοντας να επενδύει στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό της χώρας, η WIND ολοκληρώνει το δίκτυο οπτικών ινών σε μια ακόμα επαρχιακή πόλη, τη Λάρισα, με στόχο την παροχή νέου τύπων συνδέσεων που θα μπορούν να αξιοποιούνται από όλους τους συνδρομητές για πλήθος υπηρεσιών.

Η WIND φροντίζει να φέρει την οπτική ίνα κοντά σου, όπου και αν μένεις. Φαίνεται δύσκολο, περίεργο, ασυνήθιστο, εξωπραγματικό, όμως εξωπραγματικές είναι μόνο οι ταχύτητες. Με 35.000 νέες γραμμές στη πόλη της Λάρισας αλλά και 275.000 γραμμές πανελλαδικά σίγουρα κάποια πρέπει να γίνει δική σου.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την μέρα και την ώρα. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η WIND και μέσα σε λίγες ημέρες απολαμβάνεις Ultra fast ταχύτητες.

Καλώς ήρθες στο Internet του αύριο. Το WIND Fiber.