Protergia: Η επόμενη ημέρα στην ενέργεια είναι εδώ

Protergia: Η επόμενη ημέρα στην ενέργεια είναι εδώ

Το μέλλον είναι εδώ, έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει, και είναι τέτοια η δύναμη της ενέργειας, ώστε μια ημέρα, τα πάντα θα μπορούν να γίνουν πράξη, από την τηλεμεταφορά, μέχρι τη πιο φανταστική ιδέα.

Αυτό είναι το μήνυμα της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Protergia του ομίλου Μυτιληναίος, που ξεκινά μέσα στο Σαββατοκύριακο, με επίκεντρο τα νέα καινοτόμα double play συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου που προσφέρει για νοικοκυριά, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 2.15', μια ομάδα παιδιών, με ιδιαίτερες επιστημονικές ικανότητες, γνώση, περιέργεια, αστείρευτη φαντασία και σε πείσμα των ξεπερασμένων αντιλήψεων των μεγαλύτερων, προσπαθούν και τελικά καταφέρνουν να φτιάξουν ένα τηλεμεταφορέα, μεταφέροντας ένα ομοίωμα ανθρώπου, από το ένα μέρος στο άλλο.

Το μήνυμα είναι ότι «η ενέργεια έχει άπειρες δυνατότητες και τα πάντα μπορούν να γίνουν», παρ΄ότι στην ιστορία που πραγματεύεται το διαφημιστικό μήνυμα, ο καθηγητής του σχολείου των παιδιών, τα αποτρέπει να δοκιμάσουν το… αδύνατο.

Στόχος της νέας καμπάνιας της Protergia είναι να αναδείξει ακριβώς αυτό. Τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει πλέον η τεχνολογία, ικανές να κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας, μέσα από τα νέα συνδυαστικά προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου της εταιρείας, που δεν ακολουθούν τη πεπατημένη, παρά είναι κομμένα και ραμμένα, στις ανάγκες κάθε πελάτη, παρέχοντας ολοκληρωμένες εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Τέτοιες είναι οι ανταγωνιστικές χρεώσεις, είτε πρόκειται για νοικοκυριά και ελεύθερους επαγγελματίες, είτε για επιχειρήσεις, η επιβράβευση των συνεπών πελατών σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό, η μηδενική εγγύηση με εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού, καθώς και ο έλεγχος του λογαριασμού, δηλαδή η εξοικονόμηση ενέργειας, μέσα από την υπηρεσία myprotergia.

Το myprotergia αποτελεί την υπηρεσία μέσω της οποίας οι πελάτες της Protergia μπορούν να παρακολουθούν αναλυτικά την ενεργειακή τους κατανάλωση, να έχουν όλους τους λογαριασμούς τους συγκεντρωμένους, να καταχωρούν την ένδειξη του μετρητή τους ώστε να λαμβάνουν κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό και να βλέπουν έξυπνες συμβουλές για να εξοικονομούν ενέργεια.

Η Protergia αποτελεί έναν από τους τομείς της εταιρείας Μυτιληναίος, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας και αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Το ενεργειακό της χαρτοφυλάκιο είναι δυναμικότητας άνω των 1.200 MW, πάνω από το 10% της ελληνικής ηλεκτρικής παραγωγής ενέργειας προέρχεται από αυτήν, διαθέτει δικές της μονάδες, και υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις.

Τόσο η Protergia, όπως και όλοι οι επιχειρηματικοί τομείς της Μυτιληναίος, υιοθετούν τις βέλτιστες πρακτικές και τα διεθνή πρότυπα για τη προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ακριβώς επειδή δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, φροντίζει να αποκαθιστά το φυσικό τοπίο σε περιοχές όπου αναπτύσσονται έργα ΑΠΕ.