8ος χρόνος, ημέρα 2478η
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Διανομή μερίσματος για το 2022

ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Διανομή μερίσματος για το 2022

Την ανταγωνιστικότητα των μετοχών του σκοπεύει να ενισχύσει ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, διπλασιάζοντας τη διανομή κερδών, μέσω μερισμάτων, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής του. «To 2021, εκτός από έτος εορτασμού για τα 40 χρόνια λειτουργίας του ομίλου, αποδείχθηκε μια χρονιά ιδιαίτερα επιτυχημένη από πλευράς οικονομικών αποτελεσμάτων για τον όμιλο» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«To 2021, εκτός από έτος εορτασμού για τα 40 χρόνια λειτουργίας του ομίλου, αποδείχθηκε μια χρονιά ιδιαίτερα επιτυχημένη από πλευράς οικονομικών αποτελεσμάτων για τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ.

Μένοντας πιστός στη φιλοσοφία του για στήριξη των φαρμακοποιών - μετόχων του, λειτουργεί προωθώντας και αναδεικνύοντας την εικόνα του φαρμακείου μέσα στην κοινωνία, με σεβασμό στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του φαρμακείου και τον ιδιαίτερο κοινωνικό ρόλο του φαρμακοποιού.

Οι μηδενικές δανειακές επιβαρύνσεις σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα, επιτρέπουν στον όμιλο να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των μετόχων του, διπλασιάζοντας τη διανομή κερδών, μέσω μερισμάτων. Σημειώνεται ότι για το 2021, έτος κατά το οποίο επικρατούσαν μηδενικά επιτόκια, η απόδοση σε κάθε μέτοχο ξεπέρασε το 10% ως προς το καταβληθέν κεφάλαιο.

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ευχαριστεί όλους τους μετόχους του για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια».