Πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα: «Δημιουργηθήκαμε και αναπτυχθήκαμε μέσα στην κρίση»

Πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα: «Δημιουργηθήκαμε και αναπτυχθήκαμε μέσα στην κρίση»

Μπορεί η αγορά των γαλακτοκομικών να δέχεται τα τελευταία χρόνια ισχυρή πίεση και η αγορά να καταγράφει μια συνεχιζόμενη πτώση ως αποτέλεσμα της μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών, ωστόσο υπάρχει ένας Συνεταιρισμός που καινοτομεί και βλέπει συνεχώς τις πωλήσεις του να αυξάνονται.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ολοκληρώνοντας πέντε χρόνια από την ίδρυση και τη λειτουργία του, διαθέτοντας σήμερα 64 καταστήματα αυτόματων πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προχωρά στην εφαρμογή ενός φιλόδοξου πλάνου επέκτασής του για τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Θανάσης Βακάλης, πρόεδρος του ΔΣ του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα «δημιουργήθηκαμε και αναπτύχθηκαμε μέσα στην κρίση. Ως εκ τούτου, μάθαμε από τα πρώτα μας βήματα να κάνουμε μελετημένες και στοχευμένες ενέργειες και να προσπαθούμε, όσο αυτό είναι δυνατόν, να προβλέπουμε και τις εγχώριες εξελίξεις. Δείχνουμε εξαιρετική προσήλωση στο στρατηγικό μας πλάνο και μέχρι στιγμής τουλάχιστον νιώθουμε δικαιωμένοι από την πορεία μας».

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, με στόχο την επέκταση του δικτύου καταστημάτων του σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και τη δημιουργία νέων συνεταιριστικών καταστημάτων, ξεκινάει σύμφωνα με τον κ. Βακάλη, την ανάπτυξη συνεργασιών μέσω Franchise. «Η ανάπτυξη του πλάνου συνεργασιών μέσω franchise θα μας επιτρέψει να εντείνουμε τις επενδύσεις μας, το επόμενο διάστημα, στη δημιουργία νέων προιόντων και νέων γραμμών παραγωγής προϊόντων για να αποροφήσουμε τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση», επισημαίνει ο κ. Βακάλης.