Πρεμιέρα για τις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις σήμερα

Πρεμιέρα για τις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις σήμερα

Ξεκινούν από σήμερα 1η Νοεμβρίου? οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Η ΕΣΕΕ υπενθυμίζει με εγκύκλιό της στις εμπορικές ομοσπονδίες και όλους τους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, οδηγίες και διευκρινίσεις, για τη διενέργεια των εκπτώσεων και την ορθή διενέργειά τους.

«Αν και μέχρι σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι δεν έχουν αποδειχτεί αποδοτικές, εντούτοις η αγορά βρίσκεται σε διαδικασία αναπροσαρμογής, οπότε ευελπιστούμε οι προσεχείς φθινοπωρινές εκπτώσεις να έχουν καλύτερα αποτελέσματα και να δώσουν μια σημαντική ανάσα στα ταμεία των εμπορικών καταστημάτων.  Το έχουν ανάγκη όλες οι μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης.

Την ερχόμενη Κυριακή 4 Νοεμβρίου θα επιτρέπεται στα εμπορικά καταστήματα να λειτουργήσουν.

Αντιδρώντας στο άνοιγμα των καταστημάτων, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων προκήρυξε 24ωρη πανελλαδική απεργία καλώντας τους υπαλλήλους να μην εργαστούν την Κυριακή.