NBG Success Stories: Giaola

Η εταιρεία giaola ιδρύθηκε το 2014 από τον Δρ. Θάνο Παπαδημητρίου και την Βίκυ Γούλου. Ξεκίνησε ως μία online πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούσαν να αναζητούν και να βρίσκουν επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες, να τους ζητούν προσφορές, να κλείνουν ραντεβού μαζί τους ηλεκτρονικά και να τους αξιολογούν.

Η giaola διακρίθηκε σε διαγωνισμούς startups στην Ελλάδα και το 2016, έχοντας 'κλείσει' χιλιάδες ηλεκτρονικά ραντεβού μεταξύ επαγγελματιών και χρηστών, βραβεύτηκε και χρηματοδοτήθηκε από την Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds για την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Η υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας στην giaola, δίνει το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι υπάρχουν πρωτοβουλίες που δίνουν κίνητρα σε νέους επιχειρηματίες και συμβάλλουν στο να πάει η χώρα μας μπροστά. Παράλληλα, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η φρέσκια επιχειρηματική πνοή μπορεί να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς σήμερα, η giaola έχει πλέον περάσει σε μία νέα εποχή!

Πρόσφατα συνεργάστηκε με το 11888 του ΟΤΕ για την μετάβασή του από κέντρο πληροφοριών σε κέντρο υπηρεσιών. Η νέα υπηρεσία ονομάζεται 11888 giaola και αποτελεί τον προσωπικό βοηθό των χρηστών για τις καθημερινές τους ανάγκες, από την αναζήτηση πληροφοριών καταλόγου μέχρι το κλείσιμο και την οργάνωση των ραντεβού τους με επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε είδους. Εμπλουτισμένο με νέες υπηρεσίες και δυνατότητες, το 11888 giaola προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μέσα από την ιστοσελίδα 11888.gr, την εφαρμογή για Android και iOS, αλλά και το τηλεφωνικό κέντρο του 11888, με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση όλο το 24ωρο.

Στα μελλοντικά σχέδια της giaola είναι η επέκτασή της στο εξωτερικό και η συνεργασία της με μεγάλους παρόχους πληροφοριών επαγγελματικού καταλόγου για τον μετασχηματισμό τους σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες υπηρεσιών.