7ος χρόνος, ημέρα 2057η
Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

Πλαίσιο: Νέος αντιπρόεδρος ο Απόστολος Ταμβακάκης

Πλαίσιο: Νέος αντιπρόεδρος ο Απόστολος Ταμβακάκης

Σε νέα δομή του διοικητικού συμβουλίου προχωρά η Πλαίσιο καθώς σήμερα η γενική συνέλευση της εισηγμένης εταιρείας προχώρησε στην πρόταση νέων μελών.

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Γιώργος Γεράρδος  «προχωράμε σε νέα περίοδο ανάπτυξης, με ένα νέο ΔΣ, για να υπερκαλύψει τις απαιτήσεις εταιρικής διακυβέρνησης. Τα νέα προτεινόμενα μέλη του ΔΣ, είναι ο Απόστολος Ταμβακάκης, ο Κώστας Μητρόπουλος, ο Αλέξης Πιλάβιος και η Κατερίνα Βασιλάκη».

Όπως τόνισε ο κ. Γεράρδος, η προτεινόμενη σύνθεση του ΔΣ συμβάλλει στην ανάπτυξη των νέων επιχειρησιακών σχεδίων και στην ενίσχυση των δομών εταιρικής διακυβέρνησης της εταιρείας Πλαίσιο.

Διευκρίνισε επίσης, ότι στο νέο ΔΣ ο ίδιος θα είναι εκτελεστικός πρόεδρος και ο Κώστας Γεράρδος, διευθύνων σύμβουλος, καθώς ο ρόλος του αντιπροέδρου θα ανατεθεί στον Αποστόλη Ταμβακάκη.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η Πλαίσιο προχωρά σε επένδυση ύψους 2,9 εκατ. ευρώ, που αφορά στην επέκταση των εγκαταστάσεών της στην Μαγούλα. Συγκεκριμένα έχει υπογραφεί προσύμφωνο με την εταιρεία Ακρίτας, βάσει του οποίου θα παραχωρηθεί στην Πλαίσιο οικόπεδο 16 στρεμμάτων και στεγασμένος χώρος ακινήτου 6.300 τ.μ.. Η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα, ενώ έχει ήδη προχωρήσει η εκμίσθωση και η χρήση του ακινήτου από την Πλαίσιο.