Πέντε βραβεία για την Attica Group στα Tourism Awards 2019

Πέντε βραβεία για την Attica Group στα Tourism Awards 2019

Με πέντε βραβεία στα Tourism Awards 2019, που διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications, βραβεύτηκε η Attica Group, μητρική εταιρεία των Superfast Ferries, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways. 

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου παρουσία περισσότερων από 700 στελεχών και προσωπικοτήτων του κλάδου, η Attica Group βραβεύτηκε ως ακολούθως:

- Gold βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο Concept» –  Eurail – Interrail Greek islands pass 5 προορισμών εσωτερικού

- Gold βραβείο στην κατηγορία «On Line Strategy» - Online Performance Marketing Superfast Ferries

- Silver βραβείο στην κατηγορία «Προγράμματα Επιβράβευσης» - Πρόγραμμα Επιβράβευσης SEASMILES

- Silver βραβείο στην κατηγορία «Storytelling Experience» - Ενέργεια «Η Αθέατη Ομορφιά του Αιγαίου» Blue Star Ferries

- Silver βραβείο στην κατηγορία «Social Media Presence» - Social Media της Hellenic Seaways

Το Gold βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο Concept» αφορά στις σιδηροδρομικές κάρτες «Eurail και Interrail Greek Islands Pass 5 προορισμών εσωτερικού» της Attica Group, που ισχύουν για ταξίδι με πλοίο σε 5 ελληνικά νησιά επιλογής. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν, που ήδη βρίσκεται στο Top 10 των προτιμήσεων των σιδηροδρομικών επιβατών στην Ευρώπη.

Το Gold βραβείο στην κατηγορία On Line Strategy αφορά στην απόλυτα στοχευμένη στρατηγική στο Performance Marketing που ακολούθησε η Superfast Ferries, η οποία οδήγησε σε αύξηση των Online κρατήσεων κατά το 2018.

Το Silver βραβείο στην κατηγορία «Προγράμματα Επιβράβευσης» αφορά στο πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles για τις βέλτιστες πρακτικές στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους επιβάτες-μέλη και στην παροχή ταξιδιωτικών προσφορών και προνομίων.

Το Silver βραβείο στην κατηγορία «Storytelling Experience» αφορά στην ενέργεια «Η Αθέατη Ομορφιά του Αιγαίου» της Blue Star Ferries, η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των νησιών του Αιγαίου μέσω της προβολής φωτογραφιών από ήθη και έθιμα των νησιών μας.   

Το Silver βραβείο στην κατηγορία «Social Media Presence» αφορά στην πολύπλευρη και δυναμική παρουσία της Hellenic Seaways στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό αυξάνοντας σημαντικά τους ακόλουθους των σελίδων της σε αυτά.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.