Παρουσία της Olympia Electronics στην Intersec 2019 στο Ντουμπάι

Παρουσία της Olympia Electronics στην Intersec 2019 στο Ντουμπάι

Στη διεθνή έκθεση Intersec 2019,  που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 22 Ιανουαρίου 2019 στο Dubai συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά η Olympia Electronics A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επιρροή και η διεθνής αναγνωσιμότητα που έχει εδώ και χρόνια η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση Intersec, έγινε για ακόμη μία χρονιά η αιτία να εξασφαλίσει την συμμετοχή εκθετών από όλες τις ηπείρους, προσφέροντας στους επισκέπτες της, τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες λύσεις ασφάλειας. 

Η Intersec 2019 συγκέντρωσε και πάλι στον χώρο της προιόντα, καινοτομίες, μοναδική ποικιλία προϊόντων και συναρπαστικές ευκαιρίες για εμπορική ασφάλεια, έξυπνο σπίτι, Cyber Security, Πυροσβεστική & Διάσωση, Ασφάλεια & Υγεία, Εσωτερική Ασφάλεια και Αστυνόμευση και Περίμετρο & Φυσική Ασφάλεια. Μέσα από μία εντυπωσιακή και ολοκληρωμένη επίδειξη των προϊόντων που παρουσιάστηκαν η Intersec πέτυχε και φέτος να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους και τις τρεις ημέρες λειτουργίας της. Όλα αυτά και ένα ποικίλο πρόγραμμα με παρουσιάσεις προϊόντων, διαλέξεις και συζητήσεις αποδεικνύουν απόλυτα την πολύπτυχη προσφορά της έκθεσης.

Tην Olympia Electronics A.E. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, ο Διευθυντής R&D και Μηχανογράφησης, κ. Διονύσιος Λακασάς και ο Διευθυντής Εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν τα αντιπροσωπευτικά καινοτόμα προϊόντα της πλούσιας γκάμας της σε φωτισμό ασφαλείας, ηλεκτρονικών συστημάτων πυρανίχνευσης, συναγερμού, θερμοστατών, Hotel Access κ.ά. H Olympia Electronics A.E. με την παρουσία της στην Intersec 2019, αναδεικνύει τον ηγετικό της ρόλο στον κλάδο της ασφάλειας και συνεχίζει επιτυχώς την στρατηγική εξωστρέφειας με την ανάπτυξη και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, καλύπτοντας τις νέες τάσεις της αγοράς.