Παραιτήθηκε μετά από ένα 5μηνο ο CEO της Folli Follie

Παραιτήθηκε μετά από ένα 5μηνο ο CEO της Folli Follie

Μόνο ένα 5μηνο «άντεξε» στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Folli Follie ο κ. Αναστάσιος Φράγκου, ο οποίος στις 25 Ιανουαρίου 2019 είχε διαδεχτεί στην κορυφαία διοικητική θέση της εταιρείας τον κ. Τζώρτζη Κουτσολιούτσο.

Πρόκειται για άλλη μια εξέλιξη που φανερώνει το αδιέξοδο αλλά και τη δυσκολία του εγχειρήματος της διάσωσης της εταιρείας, δεδομένου ότι αυτή η παραίτηση προστίθεται στην πολυάριθμες που έχουν λάβει χώρα εδώ και 13 μήνες που έχει βγει το σκάνδαλο στην επιφάνεια.

Θυμίζουμε πως όταν είχε αναλάβει ο κ. Φράγκου, είχε τονίσει ότι βλέπει αξία στην εταιρεία αν ακολουθούνταν ένα ρεαλιστικό πλάνο αναδιάρθρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη αναζητείται στέλεχος από την αγορά που θα αντικαταστήσει την απερχόμενο CEO και ίσως υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως προ περίπου 15 ημερών είχε παραιτηθεί από τη Folli Follie και ο κ. Χαράλαμπος Κύρκος, έμπειρο τραπεζικό στέλεχος, ο οποίος ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πρόεδρος τα Ελεγκτικής Επιτροπής, ενώ είχε παραμείνει στη θέση του μόλις δυόμιση μήνες.