ΓΔ: 825,02 7,78 (0,95 %)

Τζίρος: 57,47 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1952η
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

ΓΔ: 825,02 7,78 (0,95 %)

Τζίρος: 57,47 εκατ. €   RT

Πάνος Ξενοκώστας-ONEX: Οι ανήθικες επιθέσεις του κ. Ταβουλάρη με θλίβουν βαθύτατα

Πάνος Ξενοκώστας-ONEX: Οι ανήθικες επιθέσεις του κ. Ταβουλάρη με θλίβουν βαθύτατα

Έκπληκτος από τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από τον Νίκο Ταβουλάρη δηλώνει με ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook o Πάνος Ξενοκώστας της εταιρείας OΝΕΧ εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για ποιο λόγο γίνεται στόχος την στιγμή που ανέλαβε τα χρέη των ναυπηγείων. Ο ίδιος επισημαίνει ότι το θέμα διάσωσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας στα οποία διαπιστώθηκαν χρέη 400 εκατ. ευρώ, όπως και των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου, είναι μια πολύ σοβαρή Εθνική υπόθεση και σκοπός μου είναι να παραμείνει έτσι.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Π. Ξενοκώστα

Ο κος. Ταβουλάρης με εξέπληξε. Απορώ ειλικρινά τι σκέφτεται; Χρέη 70 εκατομμυρίων ευρώ πήρα απο πάνω του, τα οποία αποπληρώνω, ανελλιπώς, δουλεύοντας σκληρά με ένα ναυπηγείο που μας κάνει όλους υπερήφανους.

Το ίδιο επιχειρώ και στην Ελευσίνα, όπου κορυφαίος διεθνής ελεγκτικός οίκος κατέδειξε χρέη πλέον των 400 εκατομμυρίων ευρώ. Δικό του δεν ήταν το ναυπηγείο της Σύρου; Δικό του δεν ήταν το ναυπηγείο της Ελευσίνας; Αναρωτιέμαι εγώ που έφταιξα, που παίρνω τα χρέη του;

Η απόπειρα του κυρίου Ταβουλάρη, για επικοινωνιακή διαχείριση της αμείλικτης πραγματικότητας και των αληθινών γεγονότων, μέσα από την στρατηγική των προσωπικών και ανήθικων επιθέσεων στο πρόσωπό μου, εν είδει «προσωπικής του ή οικογενειακής του σανίδας σωτηρίας», δε με αφορά αλλά με θλίβει βαθύτατα ως άνθρωπο.

Το θέμα διάσωσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, όπως και των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου, είναι μια πολύ σοβαρή Εθνική υπόθεση και σκοπός μου είναι να παραμείνει έτσι.

Ο κάθε επιχειρηματίας κρίνεται από τα έργα και τις ημέρες του και όχι από την προσωπική του αυτοαξιολόγηση ή την εγωπάθεια που τυχόν τον διακατέχει.

Ως νεότερος επιχειρηματίας και άνθρωπος, εύχομαι να μπορούσε να δει τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση και να γίνονταν αυτός και η οικογένεια του, αρωγοί μιας λύσης που τόσο έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι, η οικονομία και η πατρίδα μας.