Ο Οδ. Χριστοφόρου νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στο ΟΠΑΠ

Ο Οδ. Χριστοφόρου νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στο ΟΠΑΠ

Νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου ο κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, ύστερα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού, η οποία ανακοινώθηκε την Παρασκευή. Ο κ. Χριστοφόρου, ως αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος θα αναφέρεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Damian Cope, και δεν θα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Ο κ. Χριστοφόρου, ο οποίος κατέχει αυτή τη στιγμή τη θέση του Επικεφαλής Εταιρικών & Ρυθμιστικών Υποθέσεων, εντάχθηκε στην ομάδα του ΟΠΑΠ τον Αύγουστο του 2014. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στην Εταιρεία συνεχίζει και καλύπτει τους τομείς εταιρικής επικοινωνίας, ρυθμιστικών και κανονιστικών υποθέσεων, εταιρικών υποθέσεων, σχέσεων με τα ΜΜΕ, καθώς και τις εκτεταμένες δραστηριότητες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ο κ. Χριστοφόρου έχει συμβάλει σημαντικά απ'' όλα τα νευραλγικά πόστα που κατέχει στον ΟΠΑΠ, έχοντας υπό την ευθύνη του και την αναμόρφωση του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο. Παράλληλα, πριν τον ΟΠΑΠ είχε σημαντική πορεία στον τραπεζικό κλάδο, ως Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας της Εμπορικής Τράπεζας, ενώ την περίοδο 2008 έως 2014 διετέλεσε Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος.