ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός μαζί για δύο ακόμα χρόνια

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, 18:37
-A +A
ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός μαζί για δύο ακόμα χρόνια

Την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας τους για δύο ακόμη αγωνιστικές περιόδους ανακοίνωσαν την Πέμπτη ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ στόχος είναι η σύμπλευση των δύο πλευρών να εμπλουτιστεί ευρύτερα και να επεκταθεί τόσο σε αθλητικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Μάλιστα, θα υπάρξει μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ, ενώ Μέγας Χορηγός της θα είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, οπότε το νέο λογότυπο του παιχνιδιού θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας. Ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό του πρωταθλητή της Basket League στις προσπάθειές του για κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η παρουσίαση έγινε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, παρουσία τόσο της διοίκησης του Οργανισμού όσο και όλων των αστεριών της ομάδας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αλλά και πολλών ανθρώπων των media και του αθλητισμού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, κ. Καμίλ Ζίγκλερ και ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης της ομάδας του Παναθηναϊκού.

O Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, μιλώντας στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, δήλωσε: «H εφετινή σεζόν έχει «διπλή» ιστορική σημασία: Από τη μία, συμπληρώνονται τα 100 χρόνια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και από την άλλη ο ΟΠΑΠ γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του.

Στα 60 χρόνια της ιστορικής του διαδρομής, ο ΟΠΑΠ στηρίζει αδιάλειπτα την οικονομία, τον αθλητισμό και την κοινωνία. Πρόσφατα παραδώσαμε δύο πλήρως ανακαινισμένα σχολεία στο Ν. Βουτζά και στη Ραφήνα, τα οποία υπέστησαν σημαντικές φθορές στις πυρκαγιές του Ιουλίου. Είμαστε περήφανοι που έχουμε δίπλα μας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην προσπάθεια μας να προωθήσουμε περαιτέρω τις αξίες του αθλητισμού».

Από την πλευρά του, ο Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, επεσήμανε: «Με στόχο την ενίσχυση της συνεργασία μας αποφασίσαμε να ενώσουμε δύο ισχυρά brands με τη μετονομασία του συλλόγου σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ελπίζοντας ότι η συνεργασία μας θα εμπλουτιστεί τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχηθώ «καλή επιτυχία» στους παίκτες και την προπονητική ομάδα για τη σεζόν που ξεκινά και αναμένεται να είναι συναρπαστική».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Μάνος Παπαδόπουλος, με την ευκαιρία της νέας συμφωνίας επισήμανε: «Η συνεργασία αυτή είναι σημαντική, καθώς συμβολίζει την ένωση δύο μεγάλων εταιρειών, του ΟΠΑΠ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίες εφέτος γιορτάζουν τα 100 χρόνια και τα 60 χρόνια λειτουργίας, αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ο ΟΠΑΠ διαθέτει τεράστια προσφορά, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μία άριστη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, δείχνοντας ένα πραγματικά κοινωνικό πρόσωπο».

Ο προπονητής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Τσάβι Πασκουάλ, υπογράμμισε: «Η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ τα δύο τελευταία χρόνια συνοδεύτηκε από την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε τις επιτυχίες και θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα πιο ψηλά. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε ο ΟΠΑΠ να είναι περήφανος για τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και την ομάδα. Αυτή η συνεργασία θα ξεκινήσει με επίσημο τρόπο με το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν σε αυτό το τουρνουά που σημαίνει τόσο πολλά πράγματα».

Ο παίκτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Ιωάννης Παπαπέτρου, επεσήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ομάδα μας θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ πρεσβεύει τις ίδιες αξίες με την ομάδα μας και έχει προσφέρει πάρα πολλά τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνία».

Βίντεο από την εκδήλωση για την ανακοίνωση της επέκτασης της χορηγικής συνεργασίας του ΟΠΑΠ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα