Όμιλος Olympia: Ολοκληρώνεται η θητεία του Κ. Καραφωτάκη ως αντιπρόεδρος

Όμιλος Olympia: Ολοκληρώνεται η θητεία του Κ. Καραφωτάκη ως αντιπρόεδρος

Ο Όμιλος Olympia γνωστοποιεί ότι η θητεία του Κώστα Καραφωτάκη με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, οπότε και θα παραμείνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με αυτή την αφορμή, ο Κώστας Καραφωτάκης δήλωσε σχετικά, «ολοκληρώνοντας ένα μεγάλο κύκλο, θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους ανθρώπους της εταιρείας για αυτό το υπέροχο ταξίδι. Είμαι πολύ περήφανος που τα τελευταία 22 χρόνια, εργάστηκα στον Όμιλο Olympia και συνέβαλα στον μετασχηματισμό του σε έναν Όμιλο ευρωπαϊκών προδιαγραφών με εξαιρετικό επίπεδο οργάνωσης, εταιρικής διακυβέρνησης και επιχειρηματικής αριστείας. Θεωρώ ότι το όραμα που έχει εμφυσήσει ο μέτοχός μας για ανάληψη πρωτοβουλιών των στελεχών σε όλα τα επίπεδα, αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη του Ομίλου και αποτελεί το εχέγγυο της επιτυχίας του στο μέλλον».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Olympia εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες στον Κώστα Καραφωτάκη για την μακρόχρονη προσφορά του, αναφέρει χαρακτηριστικά «ευχαριστούμε από καρδιάς τον Κώστα Καραφωτάκη για την συνολική του προσφορά, η οποία υπήρξε καθοριστική για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του Ομίλου Olympia. Μέσα από τις διάφορες θέσεις ευθύνης που ανέλαβε στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας μας, έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και το μετασχηματισμό του Ομίλου σε ένα διεθνή επενδυτικό όμιλο με παρουσία σε 11 χώρες. Η συνεισφορά του θα συνεχιστεί και στο μέλλον από τη θέση του μέλους την οποία διατηρεί στο Διοικητικό μας συμβούλιο».