Ολοκλήρωσε με επιτυχία την υποστήριξη των Πανελληνίων
Cosmos Business Systems

Ολοκλήρωσε με επιτυχία την υποστήριξη των Πανελληνίων

Η Cosmos Business Systems ανέλαβε και έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία, τη συντήρηση και υποστήριξη του απαιτούμενου εξοπλισμού, για όλα τα εξεταστικά κέντρα Ελλάδος, που αφορούσαν την μετάδοση των θεμάτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις το 2020.

Η υποστήριξη αφορούσε πάνω από 1.000 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, που είναι ο μεγαλύτερος αριθμός εξεταστικών κέντρων που υπήρξε έως σήμερα. Η εύρυθμη λειτουργία των εξετάσεων  αποτελεί ένα κρίσιμο και μείζονος σημασίας θέμα για όλη την κοινωνία , τους συμμετέχοντες και την Πολιτεία.

Η Cosmos Business Systems, υποστήριξε το έργο αυτό με συνέπεια και με μια άρτια ομάδα 30 μηχανικών που αντεπεξήλθαν σε κάθε τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε κατά την προετοιμασία των εξεταστικών κέντρων όσο και κατά την διάρκεια αυτών ώστε να μην παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα και να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και συνεχής λειτουργία των συστημάτων.

Ο όμιλος της Cosmos διαθέτει ένα κατάλληλα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, μαζί με μια πολυετή εμπειρία που του δίνει την δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε μεγάλα και απαιτητικά έργα που συμβάλουν στην ανάπτυξη της τεχνολογίας στην Ελλάδα.