Εθνική Τράπεζα: Όλες οι καθημερινές συναλλαγές με το Internet και Mobile Banking

Όλες οι καθημερινές συναλλαγές με το Internet και Mobile Banking

Στη σημερινή εποχή, και ειδικότερα στο πλαίσιο του social distancing, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες Internet Banking και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι απαραίτητα εργαλεία για τη διεκπεραίωση των καθημερινών μας συναλλαγών, με ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια.

Θέλεις να δεις πόσα χρήματα έχεις στο λογαριασμό σου, τις κινήσεις της κάρτας σου ή το υπόλοιπο του δανείου σου; Με το i-bank της Εθνικής Τράπεζας μπορείς να ενημερώνεσαι από τον υπολογιστή ή το κινητό σου, οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Στο βίντεο που ακολουθεί δες πώς μπορείς να ενημερωθείς για υπόλοιπα και κινήσεις μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας:

Τα βήματα είναι απλά:

1. Μπαίνεις στο nbg.gr και πατάς το κουμπί “Internet Banking – Είσοδος για Ιδιώτες” για να ανοίξει η σελίδα εισόδου της υπηρεσίας και να κάνεις login. Πληκτρολογείς τους κωδικούς σου και έχεις συνδεθεί στο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας!

2. Από την αρχική οθόνη, στην ενότητα «Λογαριασμοί» βλέπεις συνοπτικά τα στοιχεία κάθε λογαριασμού σου και το υπόλοιπό του. Κάνε κλικ πάνω στο λογαριασμό για να ανοίξει η οθόνη με τις κινήσεις του μήνα. Με κόκκινο εμφανίζονται οι χρεώσεις και με πράσινο οι πιστώσεις. Αν θέλεις αντίγραφο, επιλέγεις «προβολή PDF» και μπορείς να το αποθηκεύσεις ή να το εκτυπώσεις.

3. Για να δεις τις κινήσεις συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, χρησιμοποίησε το ημερολόγιο στο πάνω μέρος της καρτέλας «Συναλλαγές».

4. Αν τώρα θέλεις να ενημερωθείς για τις κινήσεις της κάρτας σου, επίλεξε την ενότητα «Κάρτες» της αρχικής οθόνης. Αμέσως θα ανοίξει η συνοπτική εικόνα όλων των καρτών σου. Στη συνέχεια, κάνε κλικ πάνω στην κάρτα που σε ενδιαφέρει και θα δεις αναλυτικά όλες τις κινήσεις που έχεις κάνει.

5. Αν θέλεις να ελέγξεις το υπόλοιπο του δανείου σου, επιλέγεις «Δάνεια» για να ανοίξει η οθόνη με τα στοιχεία των δανείων σου, ενώ αν κάνεις κλικ πάνω στο δάνειό σου, θα δεις αναλυτικά όλες τις κινήσεις του.

Δες τι άλλο μπορείς να κάνεις με το Internet & το Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας:

Η πρόσβαση στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking διατίθεται δωρεάν. H υπηρεσία Internet Banking είναι διαθέσιμη μέσω του www.nbg.gr και η εφαρμογή NBG Mobile Banking είναι διαθέσιμη σε Android (έκδοση 6.0 και μεταγενέστερη) και iOS (έκδοση 9.0 και μεταγενέστερη).