7ος χρόνος, ημέρα 2055η
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Ο Στ. Θεοχαρόπουλος επικεφαλής της Cosmote Technical Services-Eπιστολή Τσαμάζ στο προσωπικό

Ο Στ. Θεοχαρόπουλος επικεφαλής της Cosmote Technical Services-Eπιστολή Τσαμάζ στο προσωπικό

Ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος τοποθετήθηκε επικεφαλής της νέας εταιρείας του ομίλου ΟΤΕ, Cosmote Technical Services (CTS). Παράλληλα, ξεκινά η μετακίνηση του προσωπικού στις τρεις νέες θυγατρικές εταιρείες του ομίλου ΟΤΕ που αναλαμβάνουν το έργο του μετασχηματισμού του ομίλου ΟΤΕ στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΟΤΕ δημιούργησε τη νέα εταιρεία Cosmote Technical Services με στόχο τη δημιουργία ενός κοινού τμήματος τεχνικής υποστήριξης για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών δικτύων του ομίλου. Στην πράξη, η νέα εταιρεία «αθροίζεται» από το τεχνικό τμήμα υποστήριξης του ΟΤΕ και της Cosmote που πλέον, με όρους απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού, καθίσταται η μεγαλύτερη εταιρεία του ομίλου ΟΤΕ στην Ελλάδα με περισσότερους από 5.000 εργαζόμενους.

Παράλληλα όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, επικεφαλής της Cosmote e-Value παραμένει ο Θανάσης Στράτος. Ο κ. Τσαμάζ επίσης υποσχέθηκε αυξήσεις στους χαμηλόμισθους εργαζόμενους, ειδικά σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Ακολουθεί η επιστολή που απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος του Ομίλου ΟΤΕ στο προσωπικό.

«Αγαπητοί συνεργάτες, Στις αρχές του νέου έτους, ξεκινούν τη λειτουργία τους, με τη νέα δομή, οι τρεις θυγατρικές μας εταιρείες της πρώτης γραμμής. Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας αυτού του σύνθετου έργου, καθώς και της διαδικασίας της διαβούλευσης με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, περνάμε στη νέα εποχή. Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή στην ιστορία της εταιρείας μας. Σηματοδοτεί την αρχή της λειτουργίας μας με μια νέα φιλοσοφία. Ως ένας δυνατός και ευέλικτος όμιλος εταιρειών. Ένας όμιλος, όπου οι εταιρείες ειδικού σκοπού λειτουργούν αυτόνομα με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη και παράλληλα συνεργάζονται προσθέτοντας αξία η μία στην άλλη.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε και να αναπτύξουμε τους τρεις αυτούς κλάδους (εξυπηρέτηση πελατών, τεχνικές υπηρεσίες πεδίου και καταστήματα), που είναι το πρόσωπο της εταιρείας μας στον πελάτη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτού του project, που δημιουργεί νέες προοπτικές ανάπτυξης στον Όμιλο.

Τη διοίκηση της COSMOTE Technical Services (CTS) αναλαμβάνει ο κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος. Ο κ. Θανάσης Στράτος διατηρεί τη διοίκηση της COSMOTE e-Value και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Και οι δύο διατηρούν τις θέσεις τους στο management board ως Chief Officer Τεχνολογίας & Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ και Chief Customer Operations Officer Ομίλου OTE, αντίστοιχα.

Εύχομαι και στους δύο καλή επιτυχία.

Επίκεντρο όλων των δράσεων μας είναι πάντα ο άνθρωπος, οι εργαζόμενοί μας. Φροντίζουμε η μετάβαση αυτή να είναι ομαλή, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις ευκαιρίες που επιφέρει αυτή η αλλαγή. Παράλληλα, με συνέπεια σε όσα έχουμε ήδη ανακοινώσει, υλοποιούνται οι αυξήσεις στους χαμηλόμισθους της πρώτης γραμμής. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει, οι δικαιούχοι λαμβάνουν σχετική ατομική ενημέρωση, που θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα στις θυγατρικές εταιρείες. Θα ακολουθήσει αναλυτική πληροφόρηση από το Ανθρώπινο Δυναμικό στους εργαζόμενους που μεταφέρονται στις τρεις θυγατρικές, για όλα τα θέματα που τους αφορούν. Το 2021 ξεκινάει με τον Όμιλό μας ενδυναμωμένο στην πρώτη γραμμή. Όλοι μαζί υπηρετούμε το όραμά μας για έναν Όμιλο δυνατό, ευέλικτο και αποτελεσματικό, που με την τεχνολογία κάνει έναν κόσμο καλύτερο για όλους».