Ο Claudio Ranieri στην οικογένεια της TAG HEUER

Ο Claudio Ranieri στην οικογένεια της TAG HEUER

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της ιστορικής συμφωνίας μεταξύ της TAG Heuer και της Αγγλικής Premier League, ο Κλαούντιο Ρανιέρι μπαίνει στην οικογένεια των πρεσβευτών της μάρκας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, «μόλις στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο της Leicester City, o Κλαούντιο Ρανιέρι έχει καταφέρει να μετατρέψει την ομάδα -  η οποία πέρυσι απέφυγε τον υποβιβασμό - σε Premier League Champions: ένα θαυμάσιο παράδειγμα της φιλοσοφίας της TAG Heuer #DontCrackUnderPressure!»

Ο ιταλός Claudio, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλες ομάδες του ποδοσφαίρου όπως οι  Fiorentina, Monaco, Inter, Juventus, AS Roma, Vale ncia και Chelsea.

Ο ίδιος είναι μεγάλος θαυμαστής της μάρκας, αφού εδώ και πολλά χρόνια φοράει ρολόγια TAG Heuer. 

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η TAG Heuer έκανε το ντεμπούτο της στο Αγγλικό ποδόσφαιρο ως Επίσημος χρονομέτρης και Επίσημο ρολόι της Premier League.

«Η TAG Heuer, για αυτήν την αγωνιστική περίοδο είναι επίσης ο Επίσημος Χρονομέτρης: της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα, του Αμερικάνικου MLS (Major League Soccer), του  Copa America 2016, που θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ τον Ιούνιο, της Κινεζικής Super League καθώς και της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Αυστραλίας», καταλήγει το δελτίο τύπου.