Ντέρμπι στην Premier League, κρίνεται η πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας

Ντέρμπι στην Premier League, κρίνεται η πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας

Η Premier League συνεχίζεται σήμερα με 3 παιχνίδια. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22:15 στο Anfield. Ένας βαθμός υπέρ της Τσέλσι χωρίζει τις 2 ομάδες, που έχουν ως στόχο την τετράδα του Champions League.

Στο Κύπελλο Ελλάδας κρίνεται η πρόκριση στον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αρχίσει στις 20:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ της νίκης με 2-1 που πέτυχε στον πρώτο προημιτελικό στο Καραϊσκάκη.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στους αγώνες Λίβερπουλ-Τσέλσι και Άρης-Ολυμπιακός 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα», περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές και το «Money Back» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πολλαπλά σκορ και τριάδα με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά θα βρείτε στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-0, 2-2 και 1-3 για τον αγώνα Λίβερπουλ-Τσέλσι. Η τριάδα με ενισχυμένη απόδοση περιλαμβάνει τα Over 2,5 γκολ στο παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός, τα Over 9,5 κόρνερ στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι και το Goal στον αγώνα της Serie A, Πάρμα-Ίντερ.

Ειδικές αγορές Cross Sports από το Pamestoixima.gr

To Pamestoixima.gr δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν και σε ειδικές αγορές Cross Sports, να στοιχηματίσουν δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Για παράδειγμα μπορούν να ποντάρουν σήμερα αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά κόρνερ στο ματς της Premier League Λίβερπουλ-Τσέλσι ή οι συνολικοί πόντοι του Ντίνου Μήτογλου στον αγώνα της Euroleague Μπάγερν Μονάχου-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Μπάγερν στο Μόναχο για την 28η αγωνιστική της Euroleague προσφέρεται και με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.