Ντ. Τραμπ: Η Κίνα υπαναχώρησε - Έρχονται να συνάψουμε εμπορική συμφωνία

Ντ. Τραμπ: Η Κίνα υπαναχώρησε - Έρχονται να συνάψουμε εμπορική συμφωνία

Αντιπροσωπεία της κινεζικής κυβέρνησης μεταβαίνει στις ΗΠΑ προκείμενου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τις εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών, ενημέρωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ειδικότερα, μετά την κλιμάκωση των τελευταίων ημερών και την προαναγγελία Τραμπ την Κυριακήγια την επιβολή πρόσθετων δασμών, σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε αναρτήσεις του στο twitter έγραψε ότι μόλις ενημερώθηκε ότι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Κίνα έρχονται στην Ουάσινγκτον για να συναφθεί η συμφωνία που θα δώσει τέλος στον εμπορικό πόλεμο των δύο χωρών.

Στις αναρτήσεις του ο Ντ. Τραμπ αναφέρει: «Ο λόγος που υπαναχώρησε η Κίνα και επιχείρησε νέες διαπραγματεύσεις της Εμπορικής Συμφωνίας είναι η ειλικρινής ελπίδα ότι θα μπορέσουν να "διαπραγματευτούν" με τον Τζο Μπάιντεν ή κάποιον από τους πολύ αδύναμους Δημοκρατικούς και συνεπώς να συνεχίσουν να κλέβουν τις Ηνωμένες Πολιτείες (500 δισ. δολάρια ανά έτος)) για τα επόμενα χρόνια ....

..Μαντέψετε τι, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί! Η Κίνα μόλις μας πληροφόρησε ότι έρχονται (αντιπρόεδρος της κυβέρνησης) τώρα στις ΗΠΑ για να συνάψουν συμφωνία. Θα δούμε, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με περισσότερα από 100 δισ. δολάρια ετησίως δασμών που πληρώνουν τα ταμεία των ΗΠΑ... θαυμάσιο για τις ΗΠΑ, όχι καλό για την Κίνα!»