NovachristmasHD: Κάθε μέρα μαγικό σινεμά!

NovachristmasHD: Κάθε μέρα μαγικό σινεμά!

Από την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου και μέχρι και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, η Nova «ανοίγει την πόρτα» στην μαγεία, τη φαντασία, την περιπέτεια και τη χαρά, μέσω του NovachristmasHD! Το χριστουγεννιάτικό κανάλι της Nova έρχεται με επιλεγμένες πρεμιέρες ταινιών, μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες και οικογενειακές περιπέτειες φαντασίας, κάθε βράδυ με δύο ταινίες, από τις 20:00.

Αυτά τα Χριστούγεννα έρχονται παρέα με χριστουγεννιάτικες ταινίες, όπως «Α Cheerfull Christmas», «Write before Christmas», «Christmas scavenger hunt», «Christmas Crush» και «Α Merry Holiday», με απίθανες μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες: «Μετα-μορφωμένοι πράκτορες», «Angry Birds: Η ταινία 2», «Uglydolls: Τα ασχημογλυκούλια», «Η οικογένεια Άνταμς», «Πόκεμον ντεντέκτιβ Πίκατσου», «Garfield: Η ταινία» «Γατο...συμμορία: Η αρχή», «Σον το πρόβατο: Φαρμαγεδών», «Η βασίλισσα του χιονιού», «Η εποχή των παγετώνων 4: Ο χορός των ηπείρων», «Μάγια η Μέλισσα: Η ταινία», κ.α. και φυσικά με μοναδικές οικογενειακές ταινίες φαντασίας με ήρωες που άφησαν εποχή, όπως ο «Harry Potter», «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», ο «Hobbit», o «Ρομπέν των Δασών» και ο «Pinocchio».

Παράλληλα, οικογενειακές ταινίες - περιπέτειες οι οποίες έσπασαν τα ταμεία θα είναι και αυτές διαθέσιμες στο NovachristmasHD: «Jumanji: Η επόμενη πίστα», «Spiderman: Μακριά από τον τόπο του», «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας», «Γοτζίλα ΙΙ: Ο βασιλιάς των τεράτων» και «Σαζάμ!».

Όλο το μαγευτικό πρόγραμμα του NovachristmasHD θα βρίσκεται διαθέσιμο και στην υπηρεσία On Demand στην κατηγορία «Christmas Time», έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Μαγικά Χριστούγεννα στη Nova κάθε καθημερινά με δύο υπέροχες ταινίες!