Nova & Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Μια σταθερή σχέση έμπρακτης στήριξης!

Nova & Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Μια σταθερή σχέση έμπρακτης στήριξης!

Η Nova, κορυφαίος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, συνεχίζει να στηρίζει με έμπρακτο τρόπο την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Στη λαμπρή εκδήλωση τιμής της υπεράνθρωπης προσπάθειας των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν στην ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα και διακρίθηκαν στις διεθνείς διοργανώσεις κατά το 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel και μεταδόθηκε από τα κανάλια Novasports, η Nova έδωσε δυναμικό «παρών» ως Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, Corporate Affairs & Communication Director της Forthnet, αναφερόμενος στη συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για όλους εμάς στη Nova να είμαστε για άλλη μια χρονιά στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ως Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας. Μέσα από τα κανάλια Novasports στρέφουμε τα φώτα της δημοσιότητας στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλητισμού, τους υπερ-αθλητές των Παραολυμπιακών αγωνισμάτων, που κάθε μέρα κατακτούν το χρυσό μετάλλιο στη ζωή. Για όλους εμάς στη Nova αποτελεί ζήτημα κοινωνικής ευθύνης να στηρίζουμε ως εταιρεία την προσπάθεια αυτών των αθλητών που κάθε μέρα ξεπερνούν τον εαυτό τους και νικούν στον αγώνα της ζωής. Μέσα από τα ρεπορτάζ μας, τα αφιερώματα στις προσωπικές και αθλητικές τους ιστορίες και την τακτική εκπομπή μας «Η ώρα των Παραολυμπιονικών», θέλουμε να διαδώσουμε το παράδειγμά τους σε όλη την κοινωνία και να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι όταν παλεύεις μπορείς να νικήσεις. Ευχόμαστε κι άλλους θριάμβους κι άλλα μετάλλια και υποσχόμαστε ότι οι κάμερες της Nova θα είναι ανοιχτές για να φωτίζουν τους αγώνες τους».

Οι ενέργειες επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία. Από το 2015 η Nova, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο ρόλο του «Μεγάλου Χορηγού Επικοινωνίας» και έχοντας υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών προβολής. Συγκεκριμένα έχουν πραγματοποιηθεί:

- Ειδική εκπομπή με τίτλο «Η Ώρα των Παραολυμπιονικών» η οποία δημιουργήθηκε το 2017 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

- Δεκάδες προσωπικά αφιερώματα σε αθλητές και αθλήτριες

- Φιλοξενία αθλητών στο πλατό εκπομπών των αθλητικών καναλιών της Nova

- Δημοσιογραφική κάλυψη εκδηλώσεων και άλλων σημαντικών στιγμών της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.