Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών & ΕΠΕ ο Σ. Αναστασόπουλος

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών & ΕΠΕ ο Σ. Αναστασόπουλος

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών & ΕΠΕ ανεδείχθηκε ο Σίμος Αναστασόπουλος, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ ΑΕ, πρόεδρος του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας και πρώην πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Μετά τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, ο κ. Αναστασόπουλος διαδέχεται τον επί δεκαετία πρόεδρο του ΣΑΕ, Γεράσιμο Φωκά, πρόεδρο του ομίλου Electra Hotels and Resorts.

Ο κ. Αναστασόπουλος δήλωσε μετά την εκλογή του [ως «είναι μεγάλη τιμή να αναλαμβάνω τα ηνία ενός ιστορικού συνδέσμου που ξεκίνησε την πορεία του το 1922 και είναι συνυφασμένος με την επιχειρηματική ζωή και εξέλιξη της Ελλάδας. Ο ΣΑΕ εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας και η νέα διοίκηση σκοπεύει να συμβάλλει στην βελτίωση των συνθηκών και προοπτικών της ελληνικής αγοράς, στη δύσκολη σημερινή συγκυρία».

«Στόχος μας», τόνισε ο κ. Αναστασόπουλος, «είναι να επεξεργαζόμαστε και να καταθέτουμε προτάσεις στην ελληνική κυβέρνηση υιοθετώντας ένα ρόλο συμβούλου των οικονομικών και παραγωγικών υπουργείων της χώρας».